News

Cristian a murit în Italia, sub ochii soției, după mai multe zile de febră. Familia românului e șocată: “Era foarte sănătos”

Cristian, un român care locuia în Italia, a murit sub ochii soției. Timp de trei zile a avut febră și stări de vomă. Tânărul era tatăl a trei copii.
02.06.2023 | 09:28
Cristian a murit in Italia sub ochii sotiei dupa mai multe zile de febra Familia romanului e socata Era foarte sanatos
Cristian a murit în Italia, sub ochii soției, după mai multe zile de febră. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristian, un tânăr de doar 39 de ani, a murit în Italia. S-a întâmplat după ce, timp de câteva zile, a acuzat stări de rău la serviciu. Bărbatul, care lasă în urmă o soție îndurerată, era și tatăl a trei copii.

Un român din Italia a murit sub ochii soției: Cristian a avut mai multe zile de febră. Familia e șocată: “Era foarte sănătos”

Românul, pe numele său complet Cristian Petru Catană, locuia la Minerbe, în provincia Verona. El are angajat ca sudor la IPKarting. În ultimele zile a acuzat stări de vomă și a avut febră, scrie site-ul Mattino di Padova, citat de Rotalianul.

ADVERTISEMENT

Tragedia din Italia are ca punct de plecare ziua de luni, 29 mai. Din spusele surorii sale, Cristian a fost la serviciu. Lucra la o companie din domeniul kartingului. La un moment dat, a început să se simtă rău.

Acesta transpira și avea nevoie constantă de a merge la baie, fie pentru dizenterie, fie din cauza unei senzații puternice de vărsături. Colegii i-au reocmandat să meargă acasă să se odihnească.

ADVERTISEMENT

A parcat mașina și a intrat în casă, apoi s-a prăbușit la pământ. Era un om foarte sănătos, nu a suferit niciodată de boli specifice. De de câteva zile, însă, avea febră și greață.

A fost la medic, dar în cele din urmă aceste simptome au fost tratate ca probleme de aciditate, sau legate de schimbarea anotimpurilor”, a spus sora lui Cristian, Monica.

ADVERTISEMENT

În ciuda tentativelor disperate de resuscitare, pe care inițial i le-a aplicat soția lui și apoi echipajul de medici sosiți la fața locului, Cristian nu a mai putut fi salvat. Tânărul tată a murit sub ochii soției sale.

Cristian, un român muncitor și respectat în Italia

De mai bine de două decenii, Cristian venise în Italia pentru o viață mai bună. De origine din Târgu Mureș, acesta a ajuns împreună cu toată familia în acest stat, în anul 2000. Tânărul era cunoscut și respectat în comunitatea din Montagnana.

ADVERTISEMENT

”Călătorea în întreaga lume cu această companie, implicată în circuitul internațional de karting. Cristian a fost primul care a spus da când i s-a propus o deplasare, îi plăcea foarte mult această profesie și mediul în care lucra”, a mai spus sora lui Cristian.

Miercuri, 31 mai, au fost imagini extrem de dureroase în San Zenone din Verona. Cristian a fost condus pe ultimul drum de către familie, colegi și toți cei care l-au cunoscut.

ADVERTISEMENT
Tags: