ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cristian Bălgrădean, eroare uriașă în meciul cu Dinamo Zagreb. Portarul a fost dat afară de la FCSB după o gafă similară. Video

Autor: Traian Terzian | 26.08.2020 | 21:59
Cristian Bălgrădean, eroare uriașă în meciul cu Dinamo Zagreb. Portarul a fost dat afară de la FCSB după o gafă similară. Video
Portarul echipei CFR Cluj, Cristian Bălgrădean, a comis o eroare uriașă în meciul cu Dinamo Zagreb, din turul doi preliminar al Champions League. Sursă foto: Sport Pictures

Portarul echipei CFR Cluj, Cristian Bălgrădean, a comis o eroare uriașă în meciul cu Dinamo Zagreb, din turul doi preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT

Bălgrădean a ajuns în Gruia în această vară, după un scandal monstru cu cei de la FCSB, care l-au acuzat că nu i-a înștiințat de înțelegerea cu ardelenii.

Portarul se afla în ultimele șase luni de contract cu FCSB și a ales să plece la CFR Cluj după ce ”roș-albaștrii” nu i-au oferit prelungirea înțelegerii.

ADVERTISEMENT

Eroare mare a lui Cristian Bălgrădeam în partida cu Dinamo Zagreb

CFR Cluj a avut în sezonul precedent un parcurs european excelent, iar unul dintre artizanii performanței a fost portarul lituanian Giedrius Arlauskis.

Rămas fără îngerul păzitor, ardelenii au mari probleme defensive, iar Cristian Bălgrădean a comis o eroare uriașă în partida cu Dinamo Zagreb din turul doi preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT

În minutul 14, ”Pufi” a respins în față un șut al mijlocașului Luka Ivanusec, iar atacantul bosniac Amer Gojak, aflat pe fază, a trimis în plasă fără emoții, reușind să deschidă scorul. VEZI AICI FAZA

Cristi Bălgrădean a avut o astfel de intervenție nefericită și la FCSB, la chiar ultimul său meci pentru ”roș-albaștri”. La partida cu FC Botoșani, din prima rundă a play-off-ului, portarul a respins în față un șut, iar mingea a ajuns la Dugandzic, care a marcat pentru 2-2.

ADVERTISEMENT

Ulterior, după ce a aflat că Bălgrădean semnase deja cu CFR Cluj și urma să plece liber de contract la finalul sezonului, Gigi Becali l-a acuzat pe portar de viciere de rezultat, aducând în discuție greșeala acestuia de la meciul cu FC Botoșani.

Dinamo Zagreb conduce la pauză cu 1-0 pe CFR Cluj în meciul din turul doi preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!