Fotbal intern

Cristian Bălgrădean este dorit în Cipru. Portarul FCSB-ului, aproape de prima experiență în străinătate

10.01.2020 | 23:14
Cristian Balgradean este dorit in Cipru Portarul FCSBului aproape de prima experienta in strainatate
ADVERTISEMENT

Portarul titular al celor de la FCSB din acest sezon, Cristian Bălgrădean, este tot mai aproape de o plecare de la vicecampioana României. Fie acum, fie în perioada de transferuri din vară, când îi și expiră înțelegerea cu roș-albaștrii, Bălgrădean ar putea face pasul, pentru prima oară în carieră, către o echipă din afara României.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 15.00 este cota pentru ”Pauză/final: 1/x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Cristian Bălgrădean este dorit în Cipru. Portarul FCSB-ului, aproape de prima experiență în străinătate

Presa din Cipru notează că goalkeeper-ul român de 31 de ani este foarte aproape de a semna cu o echipă din Cipru. Conform site-ului LarnakaSports, portarul de la FCSB a trezit interesul mai multor cluburi cipriote.

”Portarul Cristian Bălgrădean a trezit interesul mai multor formații cipriote. Va pleca portarul de 31 de ani pentru prima oară din România. Sunt șanse mari, iar Cipru e o destinație probabilă”, scriu jurnaliștii ciprioți.

ADVERTISEMENT

Folosit titular în 14 din cele 21 de etape ale actualului sezon de Liga 1, portarul celor de la FCSB, Cristian Bălgrădean, a recunoscut că ar putea pleca în vară de la vicecampioană, întrucât nu i s-a propus încă o prelungire.

La finalul lunii decembrie, în conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, goalkeeperul de 31 de ani a fost întrebat dacă va continua la FCSB și din vara lui 2020.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost direct în fața presei și a spus: ”Momentan nu mi s-a propus nimic. Mai am contract până la vară. Dacă mi se va propune vom discuta”, a spus jucătorul.

  • 1.300.000 de euro este cota de piață a lui Bălgrădean
  • 17 meciuri în toate competițiile pentru FCSB a jucat Bălgrădean
ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl preferă pe Andrei Vlad

Deși i-a luat fața lui Andrei Vlad în acest sezon, Bălgrădean are zilele numărate în tricoul FCSB. FANATIK a aflat în noiembrie că patronul Gigi Becali i-ar fi comunicat deja că este liber să-și caute echipă pentru că nu mai intră în vederile conducerii odată cu expirarea actualei înțelegeri.

În februarie 2019, Gigi Becali anunța că va miza pe Andrei Vlad în poarta echipei sale în sezonul actual: ”Din sezonul viitor, greșește sau nu greșește, Bălgrădean va apăra Andrei Vlad. El trece la timonă. Moruțan și Coman vor fi și ei titulari de drept”.

Gafele lui Vlad, salvarea lui Bălgrădean

Evoluțiile modeste și gafele lui Vlad i-au salvat postul de titular lui Bălgrădean. ”Cum să ne strângem mâna şi să-l las să plece dacă e cel mai bun la ora asta?!”, ar fi spus Becali despre actualul titular dintre buturile FCSB-ului.

ADVERTISEMENT