Fotbal intern

Cristian Bălgrădean, gafă colosală în Dunărea Călăraşi – FCSB! Prima reacţie a portarului: “Îmi cer scuze colegilor” Video

02.02.2019 | 16:05
Cristian Balgradean gafa colosala in Dunarea Calarasi  FCSB Prima reactie a portarului Imi cer scuze colegilor Video

Cristian Bălgrădean a comis o gafă colosală în Dunărea Călăraşi – FCSB, meci care se joacă în etapa a 22-a din Liga 1 Betano. Portarul de 30 de ani a scăpat mingea în poartă la un şut moale al lui Ndiaye Mediop.

UPDATE, ora 16:05 / Cristian Bălgrădean a vorbit la finalul meciului de la Călăraşi despre gafa comisă în prima repriză. Portarul de 30 de ani şi-a cerut scuze pentru greşeala făcută. “Îmi pare rău. S-au pierdut două puncte din cauza mea. Îmi cer scuze colegilor. Nu mi-a reproşat nimeni nimic. Mai erau 45 de minute în care puteam să întoarcem scorul. Avem cinci puncte de recuperat. Dacă CFR Cuj va câştiga vor ajunge la opt puncte. Mihai Teja a reuşit să producă schimbarea. Acum avem posesie şi pasăm mai mult”, a declarat Cristian Bălgrădean la finalul meciului Dunărea Călăraşi – FCSB 1-1.


În minutul 30 al meciului Dunărea Călăraşi – FCSB, când vicecampioana României conducea cu 1-0, Ndiaye Mediop a avut o incursiune centrală. Bogdan Planic nu a reuşit să-l oprească la timp, iar atacantul de 27 de ani a şutat. Mingea nu a putut fi oprită de Cristian Bălgrădean, iar formaţia antrenată de Dan Alexa a egalat.

Cristian Bălgrădean, gafă colosală în Dunărea Călăraşi – FCSB. Au început ironiile

Cristian Bălgrădean a comis o gafă colosală în Dunărea Călăraşi – FCSB, iar fanii echipei au început să-i ironizeze pe jucătorii antrenaţi de Dan Alexa. Suporterii din tribune l-au luat în colimator pe Dennis Man şi i-au strigat ironic de mai multe ori: “40 de milioane, 40 de milioane”.

“Pufi” nu este singurul portar din lotul FCSB care a gafat în acest sezon. Andrei Vlad a făcut o eroare colosală în meciul retur cu Rapid Viena, când a respins greşit o minge care ieşea în out de poartă, iar Sonnleitner a marcat golul calificării austriecilor în grupele Europa League.