Sport

Cristian Bălgrădean, gafă uriaşă în meciul cu Steaua Roşie Belgrad! Şumi şi-a făcut cruce când l-a văzut

Cristian Bălgrădean a făcut o gafă uriaşă la câteva minute după ce a intrat în meciul cu Steaua Roşie Belgrad. Sârbii nu au iertat şi au marcat.
26.08.2021 | 23:01
Cristian Balgradean gafa uriasa in meciul cu Steaua Rosie Belgrad Sumi sia facut cruce cand la vazut
ADVERTISEMENT

CFR Cluj avea şanse infime de calificare în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad după ce au pierdut cu 0-4 în tur, însă ardelenii sperau să mai spele din ruşinea înfrângerii din Serbia.

Cristian Bălgrădean, gafă uriaşă în meciul cu Steaua Roşie Belgrad!

La pauză, scorul a fost 1-1 după reuşitele lui Katai şi Debeljuh. Marius Şumudică a luat o decizie surprinzătoare după primele 45 de minute.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a fost înlocuit cu Cristian Bălgrădean. “Pufi” nu a intrat deloc bine în meci şi după doar 8 minute trecute din a doua repriză a făcut o gafă uriaşă.

Cristian Bălgrădean a avut o minge relativ simplă de degajat după un atac eşuat al sârbilor, însă portarul celor de la CFR Cluj a vrut să degajeze în faţă în loc să elimine imediat pericolul şi să trimită în tribune.

ADVERTISEMENT

“Pufi” a trimis mingea direct în gheata lui Pavkov!

“Pufi” a vrut să degajeze tare, dar a bărbierit balonul care a ajuns în gheata lui Pavkov, aflat în apropiere care a trimis cu latul în poarta goală (VEZI VIDEO).

Marius Şumudică nu a rămas impasibil şi a început să îşi facă mai multe cruci când a văzut greşeala portarului celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Deşi a avut implicaţii pe tabelă, gafa lui Bălgrădean nu a avut implicaţii în ceea ce priveşte calificarea. Sârbii aveau 5-1 la general.

Ciprian Deac a ratat penalty!

CFR Cluj a avut şansa să revină în minutul 63, însă Ciprian Deac a ratat o lovitură de pedeapsă obţinută de Gabriel Debeljuh.

ADVERTISEMENT

După meciul din tur, Marius Şumudică a pus tunurile pe jucătorii săi:

“N-am văzut în toată cariera mea astfel de goluri, nici când antrenam în Divizia C”

„Sper ca jucătorii mei să trăiască aceeași umilință, aceeași stare sufletească pe care o trăiesc acum. În prima repriză au ajuns de două ori la noi în careu și am primit două goluri, iar în a doua le-am făcut cadou alte două goluri.

Dacă astea trebuie antrenate și sunt greșeli de antrenor, mi le asum. În momentele în care încercam să echilibrăm partida, venea câte un pumn, îl simțeam.

Începem practic de la 0-1, în condițiile în care le-am transmis că primul sfert de oră este foarte important. Apoi, în a doua repriză, am luat două goluri de cascadorii râsului. N-am văzut în toată cariera mea astfel de goluri, nici când antrenam în Divizia C”, a tunat Şumudică.

ADVERTISEMENT