Fotbal intern

Scandal la Chiajna. Bălgrădean riscă să fie exclus din lot şi pierde cantonamentul!

Cristian Bălgrădean, 29 de ani, este pe cale să rateze cantonamentul Concordiei Chiajnei din Antalya după ce a intrat în conflict cu şefii grupării ilfovenilor.
13.01.2018 | 18:04
Scandal la Chiajna. Bălgrădean riscă să fie exclus din lot şi pierde cantonamentul!

Cristian Bălgrădean, portarul echipei Concordia Chiajna, riscă să fie exclus din lot şi să rateze astfel cantonamentul echipei lui Ion Moldovan din Turcia. Ilfovenii vor pleca în Antalya luni dimineaţă, iar “Comisarul” încă nu a primit acordul conducerii să îl includă pe jucătorul echipei sale între cei care vor face deplasarea în străinătate, deşi biletul de avion al acestuia deja i-a fost cumpărat de către şefii formaţiei de lângă Bucureşti.

FANATIK.RO a aflat că şefii Concordiei Chiajna se află în scandal cu portarul în vârstă de 29 de ani de câteva zile, după ce Bălgrădean a refuzat să semneze prelungirea contractului. Acesta se află în ultimele şase luni de angajament cu gruparea lui Ion Moldovan, iar şefii i-au reproşat acestuia că a uitat că a fost fotbalistul cu cel mai mare salariu din echipă. Fostul portar al lui Dinamo şi al Craiovei câştigă la Chiajna un salariu de 8.000 de euro pe lună.

Bucuroaia a jucat al două capete şi a pierdut!

La rândul său un alt fotbalist care în mod sigur nu va face parte din lotul Concordiei pentru cantonamentul din Turcia este fundaşul stânga, Bogdan Bucurică. FANATIK.RO a aflat că şefii Concordiei i-au propus şi acestuia prelungirea contractului, dar fotbalistul i-a refuzat. De ce? În urmă cu câteva zile jucătorul în vârstă de 31 de ani avea o ofertă de transfer de la un alt club.

Însă din păcate pentru el transferul respectiv nu s-a mai realizat, iar în momentul în care jucătorul a dorit să accepte prelungirea contractului nu a mai dorit clubul. Astfel că Bucurică o să fie trimis să se pregătească pentru următoarea perioadă cel mai probabil la echipa a doua a ilfovenilor. O decizie în acestg sens va fi luată în cursul zilei de duminică.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri