Life

Cristian Boureanu și Cristina Belciu nu se mai ascund. Au postat prima poză împreună

Cristian Boureanu și Cristina Belciu formează un cuplu de aproximativ 3 luni. Fostul politician și mai tânăra sa parteneră de viață s-au afișat împreună.
11.02.2022 | 22:54
Cristian Boureanu si Cristina Belciu nu se mai ascund Au postat prima poza impreuna
Cristina Belciu și Cristian Boureanu, prima poză de cuplu. Cum s-au afișat cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți nu-și mai ascund sentimentele pe care le au unul pentru celălalt și nici faptul că formează un cuplu. Au postat în mediul online prima poză împreună.

Imaginea a fost încărcată pe pagina de socializare a frumoasei influencerițe și are un mesaj inedit, dovadă că nu ascultă de gura lumii când vine vorba de iubire.

ADVERTISEMENT

„Mănâncă. Roagă-te. Iubește”, este mesajul sugestiv lăsat de Cristina Belciu pe Instagram, în dreptul imaginii cu Cristian Boureanu.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu, prima poză de cuplu. Cum s-au afișat cei doi

În poza de pe social media Cristina Belciu și Cristian Boureanu apar în bucătărie, în timp ce gătesc paste cu fructe de mare. Ce a atras atenția este sărutul dintre parteneri.

ADVERTISEMENT

Relația de dragoste pare mai serioasă decât s-ar fi așteptat mulți, bruneta fiind convinsă că sentimentele nu se vor schimba în ciuda vorbelor lansate de mulți apropiați.

Tânăra de 24 de ani este foarte fericită alături de fostul politician, în ciuda faptului că există o diferență majoră de vârstă între ei, de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

În plus, frumoasa brunetă e mai mare cu doar 3 ani față de fiica iubitului ei, Ioana, cu care de altfel este prietenă foarte bună, după cum reiese din imagini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CRISTINA BELCIU (@cristinabelciu)

Cristina Belciu, prima declarație despre relația cu Cristian Boureanu

Mai mult decât atât, sosia Monicăi Bellucci a precizat că nu lasă pe nimeni și nimic să-i strice povestea de dragoste cu Cristian Boureanu, cu care se iubește din 1 decembrie 2021.

ADVERTISEMENT

„Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, să păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit.

Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge.

Atât eu, cât și Cristian ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat vedeta pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT