News

Cristian Boureanu, prins sub influența alcoolului la volan. Fostul politician a rămas fără permis

Cristian Boureanu a fost recent prins sub influența alcoolului la volan. Permisul auto al afaceristului, suspendat pentru 150 de zile.
15.03.2023 | 22:29
Cristian Boureanu prins sub influenta alcoolului la volan Fostul politician a ramas fara permis
Cristian Boureanu, prins băut la volan. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Cristian Boureanu a fost prins sub influența alcoolului în județul Prahova. Omul de afaceri a rămas fără permisul de conducere timp de patru luni. Nu este pentru prima dată când fostul politician are astfel de probleme.

Cristian Boureanu, sub influența alcoolului la volan. Permisul afaceristului a fost suspendat

Fostul politician a fost prins de oamenii legii cu o alcoolemie de de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat. Astfel, acesta s-a ales cu suspendarea permisului de conducere timp de 150 de zile, precum și cu o amendă de 2175 de lei.

ADVERTISEMENT

După ce ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară în orașul Comarnic, Cristian Boureanu a fost prins de polițiști. Aceștia l-au testat și cu aparatul alcooltest.

“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge.

ADVERTISEMENT

În cauză, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile”, se arată în comunicatul Poliției, notează g4media.ro.

Cristian Boureanu a mai avut și alte probleme cu legea

Nu este pentru prima dată când omul de afaceri e sancționat din cauza faptului că a condus băut. În 2017, Cristian Boureanu a comis un accident pe plajă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, fostul politician a furat un ATV de pe o plajă din Mamaia și a provocat un accident cu acesta. Mai mult, acesta a lovit și un bărbat aflat pe litoral. Reprezentanții ATV-ului au fost obligați să achite suma de aproximativ 60.000 de lei, potrivit spynews.ro.

După producerea accidentului, și ATV-ul a fost avariat. Anul trecut, la cinci ani de la fapta comisă, Cristian Boureanu a aflat cât are de plătit. Este vorba despre suma de 63.000 de lei, acestea fiind despăgubiri unei firme de asigurări. Suma implică cheltuielile de judecată, daunele materiale, morale, dar și o dobândă.

ADVERTISEMENT

Cristian Boureanu este foarte discret atunci când vine vorba despre viața sa. Anul trecut, acesta a fost condamnat la patru ani și trei luni de închisoare, într-un dosar privind plata lucrărilor de la tronsonul de cale ferată București  Constanța. Hotărârea nu a fost una definitivă, iar afaceristul a avut posibilitatea de a o contesta în termen de 10 zile.

În 2022, omul de afaceri a avut o relație cu Cristina Belciu, care este cu 25 de ani mai tânără decât el. Relația lor a durat doar câteva luni. Cu toate acestea, de Revelion au fost surprinși împreună.

ADVERTISEMENT