Life

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit: “Am încheiat relația așa cum am început-o!”

Cristian Boureanu și Cristina Belciu nu mai formează un cuplu, la numai 4 luni de când s-au cunoscut și au pornit pe același drum. Foștii parteneri au vorbit despre motivele separării.
19.04.2022 | 10:49
Cristian Boureanu si Cristina Belciu sau despartit Am incheiat relatia asa cum am inceputo
Cristina Belciu și Cristian Boureanu nu mai formează un cuplu. Primele declarații. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul politician și frumoasa influenceriță s-au întâlnit prima oară la finalul anului trecut, într-un restaurant din Herăstrău, însă acum au făcut primele declarații despre despărțire. Ambii au vorbit în termeni amiabili.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu nu mai formează un cuplu. Primele declarații

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au separat după 4 luni de relație. Cei doi au numai cuvinte de laudă unul pentru celălalt, frumoasa brunetă precizând că despărțirea s-a produs din cauza incompatibilității dintre ei.

ADVERTISEMENT

„Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. 

Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”, a spus manechiul pentru cancan.ro.

Cristian Boureanu, împăcat cu despărțirea de Cristina Belciu

Cristian Boureanu a discutat la rândul său pe marginea subiectului. Fostul politician are numai aprecieri pentru frumoasa brunetă cu care s-a iubit în ultimele luni, în ciuda prejudecăților de care au avut parte din partea oamenilor.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul soț al Valentinei Pelinel a vorbit în cei mai frumoși termeni despre Cristina Belciu, lăsând așadar loc pentru o eventuală împăcare în viitor.

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

ADVERTISEMENT

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea.

O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”, a adăugat Cristian Boureanu.

Povestea de dragoste dintre fostul politician și celebra influenceriță asemănată cu Monica Bellucci se încheie după numai câteva luni de la confirmarea că au plecat pe același drum. Cei doi au ajuns să se mute împreună destul de repede.

ADVERTISEMENT
Tags: