Life

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit: “Am încheiat relația așa cum am început-o!”

Cristian Boureanu și Cristina Belciu nu mai formează un cuplu, la numai 4 luni de când s-au cunoscut și au pornit pe același drum. Foștii parteneri au vorbit despre motivele separării.
19.04.2022 | 10:49
Cristian Boureanu si Cristina Belciu sau despartit Am incheiat relatia asa cum am inceputo
Cristina Belciu și Cristian Boureanu nu mai formează un cuplu. Primele declarații. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul politician și frumoasa influenceriță s-au întâlnit prima oară la finalul anului trecut, într-un restaurant din Herăstrău, însă acum au făcut primele declarații despre despărțire. Ambii au vorbit în termeni amiabili.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu nu mai formează un cuplu. Primele declarații

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au separat după 4 luni de relație. Cei doi au numai cuvinte de laudă unul pentru celălalt, frumoasa brunetă precizând că despărțirea s-a produs din cauza incompatibilității dintre ei.

ADVERTISEMENT

„Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. 

Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”, a spus manechiul pentru cancan.ro.

Cristian Boureanu, împăcat cu despărțirea de Cristina Belciu

Cristian Boureanu a discutat la rândul său pe marginea subiectului. Fostul politician are numai aprecieri pentru frumoasa brunetă cu care s-a iubit în ultimele luni, în ciuda prejudecăților de care au avut parte din partea oamenilor.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul soț al Valentinei Pelinel a vorbit în cei mai frumoși termeni despre Cristina Belciu, lăsând așadar loc pentru o eventuală împăcare în viitor.

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

ADVERTISEMENT

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea.

O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”, a adăugat Cristian Boureanu.

Povestea de dragoste dintre fostul politician și celebra influenceriță asemănată cu Monica Bellucci se încheie după numai câteva luni de la confirmarea că au plecat pe același drum. Cei doi au ajuns să se mute împreună destul de repede.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"N-am crezut asta!" Cum arată Maria Sharapova, la 4 ani de la retragere
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi...
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi noi suntem proști?"
Chifle pufoase pentru burgeri. Aluatul nu necesită frământare
Chifle pufoase pentru burgeri. Aluatul nu necesită frământare
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi