Fotbal international

Cristi Chivu a dat un adevărat tun financiar! Suma fabuloasă încasată de fostul căpitan al naționalei. Foto

14.10.2020 | 13:14
Cristi Chivu a dat un adevarat tun financiar Suma fabuloasa incasata de fostul capitan al nationalei Foto
Cristian Chivu a incasat o suma fabuloasa! Ce face fostul fotbalist al nationalei. Foto
ADVERTISEMENT

Cristian Chivu tocmai a câștigat o sumă fabuloasă, deși și-a încheiat de câțiva ani cariera de fotbalist. Chivu și-a vândut vila din Corbeanca și a obținut un profit uriaș.

Chivu știe să facă bani din afaceri imobiliare în plină criză economică cauzată de pandemia de COVID-19 și a vândut o casă în Corbeanca cu 7 milioane de euro, după ce în urmă cu opt ani a cumpărat-o cu 6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Ștefan Vuza are 49 de ani și este cel care a cumpărat vila din Corbeanca. El este patronul ChimComplex Borzești și a cumpărat în 2018 Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea.

Casa lui Chivu din Corbeanca. Sursa foto: gsp.ro
Casa lui Chivu din Corbeanca. Sursa foto: gsp.ro

Casa lui Cristi Chivu din Corbeanca are 1000 de metri pătrați și un cinematograf

Conform gsp.ro, proprietatea vândută de Chivu are o suprafață de peste 1000 de metri pătrați și are mai multe spații de recreree, cu un cinematrograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, una de bowling, o piscină interioară, una exterioară și o zonă de spa.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate acestea, casa lui Chivu are 5 dormitoare, 7 băi, 3 garaje, dar și un ponton, deoarece proprietatea se află pe malul apei, comparabilă cu una dintre cele mai frumoase proprietăți ale lui Cristiano Ronaldo.

Chivu se ocupă de echipa U18 a lui Inter și va locui permanent la Milano, de aceea a luat decizia de a vinde casa din București.

ADVERTISEMENT
Imagini din interiorul casei lui Cristi Chivu. Sursa foto: gsp.ro
Imagini din interiorul casei lui Cristi Chivu. Sursa foto: gsp.ro

Cristian Chivu și-a luat licența de antrenor la Coverciano și este noul antrenor al echipei U18

Cristi Chivu și-a luat în sfârșit licența de antrenor și îi poate călca pe urme prietenului Adrian Mutu. Fostul fundaș al echipei naționale tocmai a absolvit Școala de Antrenori de la Coverciano, iar conducerea clubului milanez l-a numit antrenor la Inter U18.

Chivu a mai antrenat echipele de juniori ale lui Inter, de la Under 15 și Under 14, iar acum îi va pregăti pe tinerii care pot apărea oricând în echipa mare a lui Inter.

ADVERTISEMENT

Pentru a se dedica tot mai serios meseriei de antrenor, Chivu a decis să petreacă mai mult timpla Milano, acesta fiind motivul pentru care a cedat vila din apropierea Bucureștiului.

  • 5,4 milioane de euro pe an a fost salariul maxim al lui Chivu la Inter
  • 22 de milioane de euro era averea lui Chivu în 2018, conform Top 300 Capital
ADVERTISEMENT
Tags: