News

Cristian Cioacă ar putea ieși mai devreme din închisoare pentru bună purtare: „Are acolo un regim preferențial”

Cristian Cioacă ar putea ieși mai devreme din închisoare pentru bună purtare, după cum susține avocata familiei Elodiei Ghinescu.
15.10.2021 | 23:31
Cristian Cioaca ar putea iesi mai devreme din inchisoare pentru buna purtare Are acolo un regim preferential
Cristian Cioacă ar putea ieși mai devreme din închisoare pentru bună purtare: „Are acolo un regim preferențial” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Cioacă ar putea fi eliberat mai repede din închisoare pentru bună purtare. Fostul polițist a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru lovituri care i-ar fi cauzat moartea soției sale, Elodia Ghinescu, dispărută în 2007.

S-a speculat că bărbatul ar fi beneficiat de tratament preferențial în spatele gratiilor. Acest fapt a fost confirmat chiar de avocata părinților Elodiei, Crina Radu.

ADVERTISEMENT

Aceasta a declarat că Cioacă ar fi tratat „regește” în închisoare și că are un singur coleg de celulă. Mai mult, acesta ar putea fi eliberat mai devreme de 15 ani și 8 luni. Fostul polițist și-a ispășit aproape jumătate din pedeapsă.

Cristian Cioacă ar putea ieși mai devreme din închisoare pentru bună purtare: „Are acolo un regim preferențial”

Avocata familiei Elodiei Ghinescu susține că soțul acesteia, Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul victimei, ar putea ieși mai devreme din închisoare.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ar putea fi eliberat pentru bună purtare, potrivit afirmațiilor făcute de avocata Crina Radu. Aceasta mai spune că Cioacă ar fi privilegiat în spatele gratiilor, una dintre dovezi fiind faptul că are doar un coleg de celulă.

Cioacă ar putea executa 11 ani și 9 luni din pedeapsa inițială, adică trei sferturi. A fost încarcerat în anul 2014.

ADVERTISEMENT

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești.

Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului”, a declarat Crina Radu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Avocata a mai spus, în continuare, că soțul Elodiei are șanse mari să scape mai repede din închisoare. Aceasta consideră că Cioacă a primit o condamnare mult prea mică pentru fapta săvârșită.

„Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeapsă destul de mică.

Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a mai spus avocata.

Ce spune mama lui Cristian Cioacă: „Elodia e în viață și se răzbună pe fiul meu”

Cu ceva timp în urmă, mama lui Cristian Cioacă a lansat o ipoteză incredibilă despre cazul Elodiei Ghinescu. Femeia spunea, la acel moment, că avocata trăiește, de fapt, și că vrea să se răzbune pe soțul ei.

„Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună.

Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă, şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, spunea mama lui Cioacă la Antena 3.

Recent, FANATIK a aflat ce mai face mama lui Cristian Cioacă. Potrivit declarațiilor primarului din satul Uda, femeia duce o viață liniștită la țară.

„Chiar acum câteva zile am vorbit cu ea. E bine, e pensionară, o vizitează mereu fata ei, normal că o ajută cu de toate. Stă singură, are grijă de livadă, avea și niște stupi la un moment dat.

Ea provine dintr-o familie muncitoare, se descurcă singură, nu are nevoie de ajutorul nimănui.

Cât despre Covid, la noi în sat nu e nici un caz acum și nici nu a fost. Suntem vreo 2000 de locuitori, dar avem grijă cum trebuie, plus că s-a făcut și multă țuică și ne descurcăm și mai bine”, a declarat Dumitru Drăgușin pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT