Life

Cristian Daminuță a făcut nuntez! S-a cununat religios cu Mădălina și l-a botezat pe cel de-al doilea copil

Cristian Daminuță a făcut nuntă și botez (nuntez, cum se mai zice acum) în aceeași zi! Fostul jucător de la Poli Timișoara e în culmea fericirii!
12.11.2022 | 15:41
Cristian Daminuta a facut nuntez Sa cununat religios cu Madalina si la botezat pe cel deal doilea copil
Cristian Daminuță și familia sa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristian Daminuță a făcut pasul cel mare și s-a însurat, astăzi, 12 noiembrie, cu aleasa inimii sale, Mădălina, cu care are doi copii frumoși împreună.

Cristian Daminuță s-a cununat religios cu Mădălina și l-a creștinat pe cel de-al doilea copil

Fostul jucător de la Poli Timișoara, care evoluează în prezent la CSO Delta, a împușcat doi iepuri dintr-o lovitură, căci azi nu a avut loc doar cununia religioasă cu bruneta, ci și botezul fetiței sale. Aceștia mai au un băiat împreună, în vârstă de doi anișori.

ADVERTISEMENT

Sportivul a postat o imagine din biserică pe contul său de Instagram, în care atât el, cât și Mădălina, sunt vizibili emoționați, alături de piciul care le-a adus și mai multă fericire în casă.

Fotbalistul a pregătit o petrecere care să marcheze cele două evenimente din viața lui, botezul celei mici și nunta cu Mădălina. La party este invitat să cânte solistul Gabi de la Oradea, interpret care îi este și bun prieten.

ADVERTISEMENT
cristian daminuță
Cristian și Mădălina, în biserică. Foto: Instastory

La petrecere „ne va onora cu prezența Gabi de la Oradea”

„Am avut emoții foarte mari ținând cont că astăzi am reușit să facem cununia religioasă în fața lui Dumnezeu și în al doilea rând, botezul fetiței noastre. Am fost copleșiți de emoții. Bine că a trecut.

Rămâne să mergem puțin acasă. Facem ultimele pregătiri. Apoi o să mergem la sală. (…) Ne va onora cu prezența Gabi de la Oradea, bunul meu prieten. El va susține atmosfera în totalitate. Sperăm să facă invitații fericiți.”, a declarat Cristian Daminuță pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Întrebat fiind cum poate să descrie ceea ce simte pentru femeia cu care a clădit o familie, fotbalistul a refuzat să spună cuvinte prea mari. A spus că Mădălina îi este, dincolo de soție, cea mai bună prietenă, mulțumindu-i, totodată, pentru tot ceea ce a făcut pentru el și cei doi copii.

Cristian Daminuță a debutat în anul 2006 la Politehnica II Timișoara și, de-a lungul anilor, a evoluat pe terenul de fotbal pentru mai multe echipe. A fost și la Inter Milan, între 2008 și 2010, dar și la alte echipe mai mari sau mai mici de la noi precum Viitorul Constanța, FCM Baia Mare sau Olimpia Satu Mare.

ADVERTISEMENT