Fotbal intern

Cristian Daminuță, dezvăluiri incredibile despre greșelile din carieră: ”Am cheltuit 1.000.000 de euro cu fanii”

06.05.2021 | 17:15
Cristian Daminuta dezvaluiri incredibile despre greselile din cariera Am cheltuit 1000000 de euro cu fanii
ADVERTISEMENT

Jucătorul Cristian Daminuță, care în prezent evoluează în Liga 3 la ACS Poli Timișoara, a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre greșelile pe care le-a comis în carieră și despre cum este privit în România.

La doar 16 ani, Daminuță era cumpărat de Inter Milano de la Timişoara, fiind un deschizător de drum pentru juniorii români care luau drumul formaţiilor puternice ale Italiei.

ADVERTISEMENT

În urmă ci mai mulți ani, el a vorbit şi despre perioada petrecută în Irak, la Zakho, afrimând că viaţa acolo era deosebit de periculoasă, mai ales că se afla într-o zonă de conflict.

Greșelile din cariera lui Cristian Daminuță, dezvăluite chiar de fotbalist

”Un aspect în viața unui tânăr fotbalist este cercul de prieteni pe care și-l alege. Cu mare regret spun că nu aveam prieteni, ci aveam fani. Ăia nu erau prieteni, erau fani. Erau zeci de mii. În fiecare zi mă vedeam cu minimum 10-15 persoane”, a dezvăluit Cristian Daminuță greșelile pe care le-a făcut în carieră.

ADVERTISEMENT

”Când apăream eu și făceam o plată și ziceam că plătesc eu, ăia nu erau prietenii mei. Erau fanii mei. Asta te costă în carieră. Când am ajuns să fiu într-o pasă proastă, mi-am dat seama că nu mă ajută nimeni din sutele persoane cu care mă vedeam. Nimeni! Au fost maximum trei persoane care m-au ajutat”, a mai spus el pentru gsp.ro.

”Sincer, dacă stau să calculez, după toate sumele vehiculate în contracte, cred că am cheltuit minimum 1 milion de euro. Da…  Erau momente în care veneau 45.000 de euro, o dată la trei luni. Din banii ăștia îmi ajutam familia, iar cu restul, fiind mic, prost și înconjurat de oameni incompetenți care nu vedeau în mine decât o sursă de venit…”, a continuat fotbalistul.

ADVERTISEMENT

Daminuță consideră că gândirea oamenilor din România e înapoiată

Cristian Daminuță a vorbit și despre cum este văzut în România un jucător care mai bea din când în când: ”Nu știu și nu înțeleg de unde sunt probleme astea, legat de ce faci în afara terenului. Mi se pare o prostie! Am fost la cel mai înalt nivel, iar ce se întâmpla acolo îmi dădea speranțe și mă gândeam că nu sunt eu vinovat, ci lumea din România.

Oamenii sunt foarte înapoiați în gândire! Acolo nimeni nu are treabă cu ce faci în viața extrasportivă! Maicon, de exemplu, fostul fundaș de la Inter… Nu există fotbalist în Liga 1 care să bea bere ca el, dar îți mânca gazonul pe teren.

ADVERTISEMENT

La noi, dacă te prinde cu un pahar de vin sau bere, nu ți se mai dă a doua zi șansa să demonstrezi ce poți. Mi se pare foarte ciudat! Fiecare are viața lui și face ce vrea. Mi se pare ilogic. Ce contează ce fac luni dacă sâmbătă, la meci, sunt cel mai bun?”

ADVERTISEMENT