Fotbal intern

Aventurile unui fotbalist român în Irak: “Explodau maşinile pe stradă de zici că era Revelionul!”

A fost la Inter Milano şi la AC Milan, însă a ajuns să joace în Irak! Cristian Daminuţă, dezvăluiri dintr-un altfel de fotbal
23.11.2017 | 17:34
Aventurile unui fotbalist roman in Irak Explodau masinile pe strada de zici ca era Revelionul

Cristian Daminuţă a fost unul din fotbaliştii văzuţi ca o mare speranţă a fotbalului românesc în urmă cu aproape 10 ani. La doar 16 ani era cumpărat de Inter Milano de la Timişoara, fiind un deschizător de drum pentru juniorii români care luau drumul formaţiilor puternice ale Italiei. Acum a ajuns să joace în Serie D, la periferia fotbalului, iar Daminuţă explică şi cum s-a ajuns să îşi rateze cariera. 

“Am greşit prea mult. Filmul s-a rupt doar din cauza greşelilor pe care le-am făcut. Îmi reproşez de multe ori modul în care m-am antrenat, nu am fost implicat în totalitate, aveam alte prostii în cap. Iar cea mai mare greşeală dintre ele a fost că nu am avut răbdare să mai rămân la Inter. Debutasem în Liga I şi mirajul fotbalului românesc mi-a fost aproape fatal.“, a spus Daminuţă pentru blitznews.ro. 

Cristian Daminuţă: “De ce am plecat de la Viitorul? De fraier!”

Primul jucători român care a fost legitimat şi la Inter şi la AC Milan continuă cu dezvăluirile: “De la Viitorul am plecat de fraer! Ca să fiu sincer, am plecat pentru bani. Mi se terminase contractul cu Milan, care mă împrumutase la Viitorul, domnul Hagi mi-a făcut o ofertă atunci şi am decis ca pentru bani să plec tocmai în Irak.”

Daminuţă a vorbit şi despre perioada petrecută în Irak, la Zakho, afrimând că viaţa acolo era deosebit de periculoasă, mai ales că se afla într-o zonă de conflict: “Aveau bani, dar calitatea fotbalului era foarte scăzută. În plus eram la 60 de kilometri de Siria, într-o zonă extrem de periculoasă. Explodau maşinile pe stradă de zici că era Revelionul”.

Daminuţă, ajuns acum la 27 de ani, a ajuns în Liga a patra italiană, la Abano. Spune că are din partea clubului apartament şi salariu de 3.000 de euro pe lună, ceea ce nu se găseşte la multe echipe din prima ligă din România! Are şi un mesaj pentru tinerii fotbalişti, pe care îi invită să înveţe din povestea lui: “Când eram sus aveam o grămadă de prieteni. Când mi-a fost mai greu m-au trădat aproape toţi. Au fugit ca iepurii. Am făcut şi o mare greşeală că m-am împrietenit şi cu mulţi care ziceau că sunt fanii mei şi au fost primii care m-au vândut”

 

Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!