Fotbal intern

Cristian Fabbiani a ajuns la 120 de kg! Fotografia cu el a făcut înconjurul lumii! Ronaldo, mesaj pentru atacant: “Ce faci, tancule?” VIDEO

30.05.2019 | 18:02
Cristian Fabbiani a ajuns la 120 de kg Fotografia cu el a facut inconjurul lumii Ronaldo mesaj pentru atacant Ce faci tancule VIDEO
După câtva timp îmi spune vânzătorul că Fabbiani îşi ia câte zece în fiecare seară!

Cristian Fabbiani a fost unul dintre cei mai buni atacanţi străini din Liga 1 Betano. Argentinianul a ajuns la CFR Cluj în anul 2007, iar un an mai târziu a câştigat eventul cu echipa ardeleană. Deşi a fost unul dintre cei mai valoroşi atacanţi străini care au trecut prin România, Fabbiani a pierdut lupta cu kilogramele. 

UPDATE, ora 18:00. Ronaldo Nazario, campion mondial cu Brazilia, are un mesaj de susținere pentru Cristian Fabbiani, după ce poza cu fostul atacant al CFR-ului dintr-un meci din Argentina a ajuns virală, lumea fiind mirată de proporțiile la care a ajuns fotbalistul (120 de kg): ”Ce faci, tancule? Ţine-o tot aşa. Nu lăsa pe nimeni să-ţi fure mingea, pentru că noi, plinuţii, facem diferenţa. Te îmbrăţişez”, a fost mesajul lui Ronaldo Nazario pentru Cristian Fabbiani.


Cristian Fabbiani a fost unul dintre cei mai buni atacanţi străini din Liga 1 Betano! A ajuns la 120 de kg

Fabbiani, ajuns la 35 de ani, a ajuns să cântărească peste 120 de kilograme, iar în acest moment joacă la Deportivo Merlo, în Liga a 4-a din Argentina. Pe reţelele de socializare a apărut o poză cu atacantul argentinian de la actuala sa echipă, în care se vede clar că jucătorul a pierdut lupta cu kilogramele. De altfel, în mesaj scrie că Fabbiani este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, în ciuda faptului că are peste 120 de kilograme:

“Chiar şi cu acest fizic, Fabbiani este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Deportivo Merlo şi în partidele importante face diferenţa. Dacă era un pic mai profesionist, putea să aibă parte de un altfel de final de carieră”, se arată în mesajul postat alături de poza cu Fabbiani.

Christian Fabbiani, la 35 de ani
Cristian Fabbiani a fost unul dintre cei mai buni atacanţi străini din Liga 1 Betano! Cum a ajuns să arate fostul vârf de la CFR Cluj. FOTO ŞOC

“După câtva timp îmi spune vânzătorul că Fabbiani îşi ia câte zece kurtos kolacs în fiecare seară!”

Christian Fabbiani a jucat 33 de meciuri la CFR Cluj, club pentru care a marcat 11 goluri. Fostul preşedinte al clubului, Iuliu Mureşan, a făcut o declaraţie amuzantă despre Fabbiani care încă din vremea aceea avea probleme de greutate:

 În Ardeal sunt nişte kurtos kalacs, cu miere, cu zahăr…Eram într-o parcare la un supermarket şi era un chioşc de acest gen, iar Fabbiani a dat de kurtos. A mâncat, i-a plăcut şi apoi am plecat. După câtva timp îmi spune vânzătorul că Fabbiani îşi ia câte zece în fiecare seară! Noi nu înţelegeam de ce nu slăbeşte, că-l puneam la dietă şi nu-i scădea deloc burta, dar el comanda câte zece pe seară”, a spus Mureşan.

Christian Fabbiani, în tricoul lui CFR Cluj
După câtva timp îmi spune vânzătorul că Fabbiani îşi ia câte zece în fiecare seară!

Mai mult, Fabbiani i-a dus în Argentina pe vânzătorii care vindeau kurtos: “Mai drăguţ e că pleacă Fabbiani de la CFR şi după o lună de zile au dispărut şi oamenii cu chioşchiul respectiv…Ca să aflu că Fabbiani i-a dus în Argentina şi-a făcut patru chioşcuri şi a avut mare succes cu afacerea cu kurtos în Argentina. Vă daţi seama de ce s-a îngrăşat! S-a lăsat şi de fotbal, dar era un jucător foarte talentat, foarte bun”, a anunţat fostul preşedinte de la CFR Cluj.

  • 33 de meciuri a jucat Fabbiani la CFR Cluj
  • 120 de kg a ajuns că cântărească argentinianul