Fotbal intern

Cristian Fabbiani, dat afară pentru că e prea gras! Cum arată fostul atacant de la CFR

16.09.2018 | 19:24
Cristian Fabbiani dat afara pentru ca e prea gras Cum arata fostul atacant de la CFR

Fostul jucător de la CFR Cluj, Cristian Fabbiani, a fost dat afară de la echipa de club pentru că e prea gras! În vârstă de 35 de ani, jucătorul care evolua la campioana României în 2005, a ajuns să plece de la echipa sa de club, Universitario din Panama, din cauza problemelor pe care le are cu greutatea.

Jurnaliştii panamezi au scris despre  Cristian Fabbiani şi spun că jucătorul s-a enervat şi a plecat, deranjat de faptul că nu intra în vederile antrenorului. Tehnicianul celor de la Universitario nu era mulţumit de greutatea pe care jucătorul o avea.

Cristian Fabbiani a fost dat afară de la Universitario pentru că e prea gras

“Fabbiani s-a enervat pentru că antrenorul nu-l folosea pentru că ar fi prea gras!”

, scriu jurnaliştii panamezi. Şi pe bună dreptate, pentru că imaginile cu tricoul mult prea mic al lui Fabbiani sunt grăitoare în acest sens.

Aşa a ajuns să arate acum Cristian Fabbiani

„Când voi termina cu fotbalul, mă voi simţi mai rău decât o vacă! Le mulţumesc celor de la Lanus pentru că m-au lăsat să mă antrenez cu ei, vreau să revin la forma mea cea mai bună. La River, am pornit cu dreptul, însă am ieşit cu stângul. Înainte să semnez cu River, mă vedeam în lotul Argentinei pentru Cupa Mondială. Acum, unii spun că nu am loc nici măcar în liga secundă din ţara mea…”, spunea Cristian Fabbiani în urmă cu ceva timp.

Cristian Fabbiani s-a născut pe 3 septembrie 1983 şi are o înălţime de 1,89 m. Atacantul a început fotbalul la Lanus, de unde a plecat în 2003 la CD Palestino. A mai jucat la Beitar Ierusalim, CFR Cluj, Newll, River Plate, All Boy Buenos Aires, Independiente Rivadavia, Sport Boys, Estudianes de San Luis, Portoviejo, Deportivo Merlo şi Universitario. Are în palmares trei trofee cucerite, două cu CFR Cluj, un campionat în 2007 – 2008 şi o Cupă a României, în 2008 – 2009 şi un titlu de campion al Argentinei, în 2007, cu cei de la Club Atletico Lanus.

Cristian Fabbiani a plecat de la echipa de club din cauza problemelor cu greutatea şi este greu de crezut că acesta va mai reuşi să îşi găsească un alt angajament în cazul în care nu îşi va redresa forma fizică. Doar trei luni a rezistat cel poreclit “Căpcăunul” la Universitario din Panama, echipă la care a stat din luna iulie a acestui an şi până acum.

Cristian Fabbiani dat afară pentru că e prea gras. Bucurie clujeana după primul gol cu Toni da Silva, Didi da Silva, Eugen Trica, Pedro Oliveira şi Cristian Fabbiani.
Cristian Fabbiani dat afară pentru că e prea gras. Bucurie clujeană

Fostul club din România al lui Cristian Fabbiani, CFR Cluj, are meci greu în această seară, împotriva liderului din Liga 1 Betano, FCSB. Partida are loc pe Stadionul “Dr Constantin Rădulescu” şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Ambii antrenori au probleme de lot şi va fi un meci dificil.

Citeşte şi:

Cristian Fabbiani, suspect de cancer. “Rezultatele vor veni în cîteva zile!”

350.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristian Fabbiani

“Cel mai dificil lucru în fotbalul panamez este terenul. În ziua când vor schimba gazonul în Panama, atunci jucătorul din această ţară va evolua mult mai bine”, a spus Cristian Fabbiani