Sport

Cristian Gaţu, internat de urgenţă la spital! Mesajul familiei fostului președinte FRH: „Intervenţia chirurgicală s-a defăşurat fără complicaţii”

26.03.2020 | 15:10
Cristian Gatu internat de urgenta la spital Mesajul familiei fostului presedinte FRH Interventia chirurgicala sa defasurat fara complicatii
ADVERTISEMENT

Cristian Gaţu a fost internat de urgenţă la spital în cursul zilei de miercuri. Fostul mare handbalist român a suferit un atac cerebral şi va fi operat joi, după ce i-a fost efectuat un computer tomograf.


UPDATE, 26 martie, 15:02 / Fostul președinte al FRH este conștient, dar va mai rămâne câteva zile în spital, sub supravegherea medicilor.

ADVERTISEMENT

Familia lui Cristian Gațu a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care anunță că fostul președinte FRH e bine: „Gândurile bune transmise de dumneavoastră au făcut ca intervenția chirurgicală să se desfășoare fără complicații și să reprezinte un succes.

Mulțumiri echipei medicale a Spitalului Militar Central. Domnul Cristian Gațu este un campion”, mesajul familiei după operație.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 25 martie, ora 17:27 / Gheorghe Tadici a vorbit pentru FANATIK despre starea de sănătate a lui Cristian Gaţu: “Din fericire, totul este bine. S-a exagerat foarte mult privind gravitatea atacului cerebral. Doctorii i-au spus că este bine, el va fi supus unei intervenţii, însă starea lui de sănătate este bună şi nu va fi pus în pericol. Sigur, că mâine va suferi o operaţie, dar în situaţia dată totul este bine”, a spus Tadici.


UPDATE, 25 martie, ora 14:26 / Din informaţiile FANATIK, starea lui Cristian Gaţu s-a ameliorat şi este în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Cristian Gaţu, internat de urgenţă la spital

Cristian Gaţu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti, iar după un control amânunţit, doctorii au descoperit un cheag de sânge la creier, anunţă gsp.ro.

Radu Voinea a vorbit despre starea lui Cristian Gațu: „Am vorbit cu el, am văzut că nu prea înțelegeam ce spune. L-am întrebat ce s-a întâmplat. A zis: nu prea îmi simt partea stângă, mâna și piciorul”.

ADVERTISEMENT

„Doctorii ne-au asigurat că va fi în afara oricărui pericol”

Ștefan Birtalan, dublu campion mondial cu România, a mărturisit că Cristian Gațu va fi în afara oricărui pericol, conform spuselor medicilor:

Am vorbit la Spitalul Militar, doctorii ne-au dat asigurări că este un accident vascular în urma căruia se poate recupera, este în afara oricărui pericol”.

„Cristi e un om care se agită foarte mult, pune totul la suflet. I-am spus de multe ori să stea mai liniștit, că nu îi face nimeni statuie, dar așa e el, un om care trăiește 100% pentru handbal întotdeauna.

Toți foștii lui colegi suntem alături de el”, a încheiat Ștefan Birtalan.

Cristian Gațu s-a născut la București, pe 20 august 1945, și este dublu campion mondial, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Montreal și cu bronz la JO din 1972.

Cristian Gațu a câștigat în 1977 Cupa Campionilor Europeni cu Steaua și a fost considerat cel mai tehnic jucător de handbal din România.

  • 74 de ani a împlinit Cristian Gațu pe 20 august
ADVERTISEMENT