News

Cristian Gațu, mesaj emoționant: „A murit Cristian Țopescu, de profesie om”

Cristian Gatu mesaj emotionant A murit Cristian Topescu de profesie om

Cristian Țopescu a fost înmormântat astăzi la Cimitirul Ghencea, iar mii de oameni s-au adunat pentru a-i oferi un ultim omagiu fostului mare om de televiziune. Printre cei prezenți la o ultimă revedere cu Țopescu s-a numărat și fostul mare handbalist, Cristian Gațu.

Cel care a fost de două ori campion mondial alături de naționala de handbal a României a oferit un mesaj emoționant cu privire la prietenia care l-a legat de Cristian Țopescu: „E o zi tristă pentru România, pentru sportul românesc. O mare pierdere. Am pierdut un mare om. Comentariul pe care așteptam să îl facă cineva era: A murit Cristian Țopescu, de profesie om. A avut toate calitățile ca om și despre comentariul său, ce poți spune? Ne-a apropiat pe toți. A fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, și mă mândresc cu asta. Și pe mine mă așteaptă acest drum. (n.r. arătând spre catafalcul lui Cristian Ţopescu) Fără Țopescu, sportul moare.”,  a spus Gațu, pentru FANATIK.RO.

Ivan Patzaichin, distrus de dispariția lui Cristian Țopescu

Și Ivan Patzaichin a fost prezent la înmormântarea lui Cristian Țopescu. De 4 ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, Patzaichin s-a arătat foarte afectat de dispariția comentatorului: „Cu toții l-am pierdut pe Cristian Țopescu. Vom deplânge cu toții acest moment, pentru că unul ca el nu vom avea multă vreme. Orice sportiv a avut o relație specială, orice român a avut o relație specială cu Cristian, pentru că el știa să se comporte în așa fel încât să îi facă și pe românii care nu urmăreau sportul să îl iubească. Voi regreta imens că nu îl voi mai auzi vreodată”, a spus marele campion român, pentru FANATIK.RO.

Cristian Țopescu, una dintre cele mai mari voci din istoria sportului românesc, a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea din București.

Țopescu s-a stins din viață marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani, după ce fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară.