News

Cristian Hrubaru, la spital după un GRAV accident de circulaţie! Acroşat într-o intersecţie

Cristian Hrubaru a fost implicat duminică la prânz într-un accident serios în Horezu. Fostul "cârcotaş" a fost pe motocicletă în momentul impactului şi a ajuns cu ambulanţa la spitalul...
17.07.2017 | 00:00

Cristian Hrubaru a fost implicat duminică la prânz într-un accident serios în Horezu. Fostul “cârcotaş” a fost pe motocicletă în momentul impactului şi a ajuns cu ambulanţa la spitalul orăşenesc Horezu. 

Fostul om de televiziune acuză dureri la piciorul stâng şi dacă doctorii îşi vor da acordul pentru a fi transportabil este posibil sa ajungă la Spitalul “Elias” din Bucureşti. Accidentul s-a produs într-o intersecţie din centrul oraşului. Motocicleta condusă de Hrubaru a fost lovită de automobilul unui şofer ce a venit de pe o stradă secundară şi care nu a acordat prioritate.

Cristi Hrubaru şi-a scos la vânzare motocicleta înainte de accident 

În urma impactului, bolidul pe două roţi al lui Hrubaru, un Kawasaki VN Voyager care cântăreşte 400 de kilograme s-a răsturnat pe şosea, carena fiind spartă. Parcarea spitalului este plină de motociclişti, camarazi cu Hrubaru.

Cristi Hrubaru este nelipsit de la principalele evenimente ale motocicliştilor. El se întorcea de la importantă întrunire, Slowride Transalpina Fest (14-15 iulie, Peştera Muierilor, comuna Baia de Fier , Gorj). Ca o coincidenţă, cu puţin timp înainte de accident, Hrubaru şi-a scos bolidul la vânzare.  O astfel de motocicletă nu este deloc ieftină, preţul fiind de aproximativ 20.000 de euro.