Life

Cristian Jitaru, adevărul despre relația cu Berna de la Puterea Dragostei: „Încă n-am trecut la alt nivel”

Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei a spus adevărul despre relația cui Berna, după despărțirea de Mona.
29.10.2021 | 14:46
Cristian Jitaru adevarul despre relatia cu Berna de la Puterea Dragostei Inca nam trecut la alt nivel
Cristian Jitaru, adevărul despre relația cu Berna de la Puterea Dragostei: „Încă n-am trecut la alt nivel” Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei s-au despărțit, iar tânărul a recunoscut că se înțelege foarte bine cu Berna. Fostul concurent a declarat că cei doi au avut mai multe conversații după despărțirea de Mona.

Tânărul spune că a apelat la Berna după despărțire întrucât și ea trecuse recent printr-o astfel de situație. Cristian Jitaru a vorbit despre relația care există acum între el și fosta concurentă.

ADVERTISEMENT

Cristian Jitaru, adevărul despre relația cu Berna de la Puterea Dragostei

Invitat în platoul emisiunii lui Dan Capatos, Cristian Jitaru a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Berna. Tânărul i-a cerut sfaturi acesteia după despărțirea de Mona Stoian.

Cristian Jitaru spune că el și Berna se înțeleg foarte bine și că sunt doar amici. Totuși, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dat de înțeles că și-ar dori mai mult de la ea.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că relația dintre el și Berna nu a ajuns, deocamdată, „la alt nivel”.

„Cu Berna mă înțeleg super bine ca amici, încă n-am trecut la alt nivel, ca să zic așa”, a declarat Cristian Jitaru la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Cristian Jitaru a mai spus că Berna este cea care i-a sugerat să șteargă imaginile cu fosta iubită de pe rețelele sociale, lucru pe care l-a și făcut.

ADVERTISEMENT

Cu toate că sunt doar prieteni, Berna s-a împăcat cu fostul ei iubit. Tânăra l-a avertizat pe Jitaru să nu-i scrie atunci când este cu el pentru a nu se interpreta lucrurile în mod greșit.

„Am înțeles că s-ar fi împăcat cu fostul ei iubit, sau ceva de genul. Mi-a zis: ‘Sunt cu Radu, când sunt singură vorbim’”, a mai spus acesta în cadrul aceleiași emisiuni.

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit Cristian Jitaru și Mona Stoian

Cristian Jitaru și Mona Stoian au fost împreună timp de aproape zece luni, însă și-au spus adio de curând. Fanii emisiunii matrimoniale de la Kanal D au fost șocați atunci când au aflat că cei doi nu mai formează un cuplu.

Mona a vorbit despre motivul despărțirii de fostul iubit și susține că nu mai există cale de împăcare între ei. Tânăra mămică a așteptat mult timp ca partenerul ei să se schimbe, după cum a mărturisit recent.

Din păcate, au fost multe lucruri care nu i-au convenit în relația cu Jitaru și a decis să-i pună punct. Mona susține că fostul ei iubit era iresponsabil.

„Eu nu am cum sa devin iresponsabilă ca el, nu știu ce s-ar fi întâmplat daca și eu aș fi devenit ca el, probabil ar fi fost un haos total. Se întâmplă o data, e ok, dai un telefon, dar nu pot să stau mereu să te aștept.

Sunt lucruri mărunte, doar că adunate, dacă tu nu poți să treci peste anumite chestii, nu poți. Era foarte dezordonat. Era delăsător, trebuia să-i spui de multe ori să facă anumite chestii. (…)

La o căruță trebuie să tragă doi cai”, a declarat Mona în cadrul emisiunii Totul despre Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT