Life

Cristian Jitaru, fostul concurent de la Puterea Dragostei, este în doliu: „În ultima săptămână s-a chinuit enorm”

Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei este în doliu. Acesta și-a pierdut un membru drag al familiei.
29.08.2021 | 21:29
Cristian Jitaru fostul concurent de la Puterea Dragostei este in doliu In ultima saptamana sa chinuit enorm
ADVERTISEMENT

Cristian Jitaru trece prin momente grele, după ce și-a pierdut un membru important al familiei. Fostul concurent de la Puterea Dragostei trece prin clipe greu de imaginat.

Cristian Jitaru suferă după o pierdere tragică a unei rude. Ce a mărturisit acesta

Acesta și-a pierdut bunica, despre care a spus că era grav bolnavă. Mai mult, el a mărturisit că ea a suferit mult în ultima sa săptămână de viață, așa că se simte ușurat măcar de faptul că a scăpat de durere.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul concurent de la Puterea Dragostei se consolează cu ideea că acum ea este într-o lume mai bună, fără durere și se află alături de soțul ei, bunicul lui.

Cristian Jitaru își amintește numai lucruri bune despre bunica sa, dar mai ales despre faptul că aceasta îi făcea cel mai bun mic dejun din lume.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba despre vreun fel de mâncare complicat, ci doar despre gem cu margarină pe pâine, alături de un ceai, dar care copilului Cristian Jitaru i se păreau cele mai bune din lume.

„Era bolnavă, în ultima săptămână s-a chinuit enorm. Făcea cel mai bun mic dejun. Țin minte și acum…mă lăsa tati la mamaie și dimineața mă trezea mamaie cu ceai, felii de margarină cu gem, erau cele mai bune ”prăjituri”.

ADVERTISEMENT

Îmi pare atât de rău că a luat-o Dumnezeu…încerc să mă consolez cu ideea că este mult mai liniștită acolo în ceruri și că este și tataie (bărbatul vieții ei), tot în ceruri, lângă ea”, a spus Cristian Jitaru, pentru pagina de Instagram Viperele Vesele.

Cristian Jitaru este fericit alături de Mona

În aceste clipe grele, alături de Cristian Jitaru se află Mona. Cei doi au lăsat toate diferențele la o parte și s-au împăcat. Acum, ei se bucură împruenă de povestea lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

De altfel, la un moment dat, fanii chiar au crezut că cei doi vor devei curând părinți, lucru pe care Mona a ținut să îl clarifice. Aceasta nu este gravidă.

Ea mai are deja un copil dintr-o relație anterioară, dar acesta este crescut de părinții ei, cât timp ea este la muncă. Cei doi par foarte fericiți împreună, cel puțin din postările pe care le fac pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT