Life

Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei, dezvăluiri sincere după despărțirea de Mona. „Am slăbit 5-6 kilograme”

Cristian Jitaru și-a deschis sufletul și a făcut noi dezvăluiri despre despărțirea de Mona de la Puterea dragostei. Din cauza suferinței, tânărul a slăbit foarte mult.
18.01.2022 | 10:59
Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei dezvaluiri sincere dupa despartirea de Mona Am slabit 56 kilograme
Cristian Jitaru a vorbit despre momentele grele prin care a trecut după despărțirea de Mona. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Jitaru și Mona s-au cunoscut în casa Puterea dragostei, însă au început o relație abia după terminarea competiției. Deși declarau că au planuri de căsătorie, au decis să o ia pe drumuri separate.

După despărțire, Mona a declarat în cadrul emisiunii Totul despre Puterea dragostei, disponibilă pe canalul de YouTube WOWNews, că atunci când a pus punct relației, și-a ascultat mintea, nu inima.

ADVERTISEMENT

Recent, Cristian Jitaru a fost și el invitat în emisiune, unde a vorbit despre momentele prin care a trecut după separarea de fosta iubită și a comentat ultimele ei afirmații.

„Mi-a fost foarte greu. Nu mâncam, nu dormeam”

Cristian Jitaru recunoaște că relația cu Mona a fost una dintre cele mai frumoase din viața sa, însă nu vrea să trăiască în trecut. Tânărul a povestit că după despărțire a suferit foarte mult și a slăbit drastic din această cauză.

ADVERTISEMENT

Acesta spune că nu înțelege afirmațiile făcute de fosta iubită și că nu consideră că a greșit față de ea în vreun fel. Mai mult, Cristian ar fi făcut tot posibilul să-i fie aproape Monei și să o susțină la orice pas.

„Mie mi-a fost greu la început. O perioadă de 1-2 săptămâni mi-a fost rău, am și slăbit vreo 5-6 kilograme, nu mâncam, nu dormeam, am plâns și aici în studio. Ca relație a fost mișto, a fost cea mai tare de până acum și sper ca de acum să am o relație și mai mișto decât am avut-o cu Mona.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce a vrut să zică prin ‘mi-am ascultat mintea, nu inima’, fiindcă eu nu am blocat-o cu absolut nimic, nu o urmăream, nu o sfidam, eram lângă ea la orice pas. M-am întâlnit cu un prieten comun și mi-a spus că Mona i-a zis că nu îi ofeream libertate. Nu înțeleg de ce spune lucrurile astea.”, a declarat Cristian Jitaru.

Cristian Jitaru a avut încredere deplină în Mona

Cristian Jitaru a vorbit cu respect despre fosta iubită. Bărbatul e bucuros că i-a putut fi aproape și își dorește ca tânăra să fie fericită.

ADVERTISEMENT

Nu crede ca Mona a decis să pună punct relației pentru un alt bărbat. Concurentul Puterea Dragostei nu a simțit niciodată că este înșelat.

„Mă simt mândru că am putut să îi ofer ceea ce avea nevoie la momentul respectiv. Când s-au schimbat lucrurile, nu știu dacă neapărat din partea mea, nu a mai ținut de mine.

Dacă ea a ales să ne despărțim, probabil așa e mai bine pentru ea. Nu cred că m-a înșelat niciodată. Nu am simțit asta, dar dacă a făcut-o, bravo ei.”, a afirmat Cristian Jitaru, în cadrul aceleiași emisiuni.

Cristian Jitaru își dorește să formeze un cuplu cu Ella?

Cristian Jitaru și-a spus părerea despre mai multe dintre concurentele care au fost de-a-lungul timpului în casa Puterea Dragostei. Dintre toate, cea care i-a câștigat inima este Ella, cu care crede că s-ar potrivi și pe care o consideră o femeie inteligentă.

„Ella este o femeie mișto. Este genul meu de femeie. Chiar e ce trebuie. E foarte smart (n.r deșteaptă). Cred că Ellei trebuie să îi spui totul în față, așa o văd pe ea. Scurt și la obiect. Ea are niște standarde, nu știu dacă mă încadrez. Sunt un băiat obișnuit, am un job normal. Deci nu cred. Mi-ar plăcea să fiu cu ea.”, a precizat tânărul.

ADVERTISEMENT