Fotbal international

Cristian Manea, declarație surprinzătoare după Muntenegru – România 0-1! ”Nu am ştiut că mai avem nevoie de un gol”

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 21.11.2018 | 08:08
Cristian Manea a avut o declarație surprinzătoare după Muntenegru - România 0-1, recunoscând că nu a știut că ”tricolorii” mai aveau nevoie de un gol

Fundașul dreapta Cristian Manea a avut o declarație surprinzătoare după Muntenegru – România 0-1, ultimul meci din Grupa 4 a Diviziei C a Ligii Națiunilor. Fotbalistul de la CFR Cluj a recunoscut că jucătorii echipei naționale nu au știu că mai au nevoie să marcheze un gol în finalul întâlnirii de la Podgorica pentru a rămâne în urna a treia valorică la tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului European din 2020.

”Este important că am reuşit să câştigăm. Din câte ştiu eu nu am putut să batem până acum pe cei din Muntenegru… Noi nu am ştiut că mai avem nevoie de un gol. Asta a fost, dar eu cred că putem să ne calificăm”, a spus fundașul dreapta.

Cristian Manea încearcă s-ăl deposedeze pe Nemanja Radonjic în meciul România - Serbia din Liga Națiunilor
Cristian Manea încearcă s-ăl deposedeze pe Nemanja Radonjic în meciul România – Serbia din Liga Națiunilor

Cristian Manea, declarație surprinzătoare după Muntenegru – România 0-1: ”Demult nu am mai avut o aşa o echipă unită”

”Demult nu am mai avut o aşa o echipă unită. Din punctul meu de vedere cel mai important e să ai o echipă unită şi atitudinea. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm meciul din această seară”, a fost declarația surprinzătoare făcută de Cristian Manea la finalul meciului Muntenegru – România 0-1.

România a învins Muntenegru cu 1-0 și a terminat pe locul secund în Grupa 4 a Diviziei C a Ligii Națiunilor, cu 12 puncte, la două puncte în urma Serbiei, care a promovat în Divizia B și care va merge la turneul final pentru calificarea la Euro 2020. Unicul gol al ”tricolorilor” a fost marcat de George Țucudean în minutul 44, în timp ce portarul Ciprian Tătărușanu a apărat un penalty al muntengrenilor în minutul 72.

În urma rezultatelor înregistrate marți seară, România va fi în urna a patra valorică la tragerea la sorți a grupelor pentru preliminariile Campionatului European. ”Tricolorii” aveau nevoie de o victorie la două goluri diferență în Muntenegru pentru a fi în urna a treia valorică, dar se pare că nu au știut acest lucru. Și asta se poate deduce din schimbarea făcută în minutul 88 de Cosmin Contra, care l-a scos din teren pe atacantul Claudiu Keșeru și l-a introdus pe închizătorul Tudor Băluță.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!