Fotbal intern

Cristian Manea, transfer-bombă la AS Roma! Ce salariu va avea la formația din Serie A! EXCLUSIV

05.04.2019 | 20:59
Cristian Manea, transfer-bombă la AS Roma. Va avea un salariu uriaș

După transferul lui Răzvan Marin la Ajax Amsterdam, un alt tricolor se pregătește de un transfer-bombă. Cristi Manea, internaționalul român nu va rămâne la CFR Cluj din vară, atunci când îi expiră împrumutul de la Apollon Limassol. Ardelenii nu au cum să plătească suma cerută de ciprioți, 3 milioane de euro, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. În schimb, apărătorul va prinde mutarea carierei. Cristian Manea, transfer-bombă la AS Roma. Tratativele sunt extrem de avansate, iar jucătorul și-ar fi dat acordul pentru viitorul contract.

Cristian Manea, transfer-bombă la AS Roma! Va avea un salariu de top

Fundașul lateral este prima pierdere importantă pentru CFR Cluj pentru sezonul viitor. Formația din Gruia ar fi obligată să achite 3 milioane de euro pentru un transfer definitiv, pretențiile ciprioților de la Apollon Limassol nefiind negociabile. În aceste condiții, Manea își va continua cariera în străinătate.

Surse autorizate din anturajul ardelenilor au dezvăluit pentru FANATIK faptul că apărătorul dreapta ar fi ajuns deja la un acord cu AS Roma. El va încasa un salariu uriaș, ce se învârte în jurul a un milion de euro, și ar urma să îmbrace tricoul giallorossilor din vară.

Cristian Manea
Cristian Manea este chemat constant la prima reprezentativă de selecționerul Cosmin Contra

Oferta-fantomă de la Chelsea și interesul lui Chievo

Cristi Manea a atras privirile cluburilor din Italia, iar în iarnă a fost la un pas să semneze cu Chievo Verona. Românul și-ar fi ales chiar și casa unde urma să locuiască, dar Chievo și Apollon nu s-au înțeles până la urmă, mai ales că nici CFR Cluj nu s-a arătat dispusă să renunțe la Manea fără pretenții materiale.

În trecut, internaționalul român a fost protagonistul unui episod controversat. Până să semneze cu Apollon Limassol, s-a speculat că el ar urma să ajungă la Chelsea Londra. Faptul că nu s-a mai transferat la clubul din Premier League l-a afectat serios pe tânărul jucător român. “Sincer să vă zic, prima oară am crezut că merg la Chelsea. Când am auzit că mă duc în Belgia, la Mouscron, am început să plâng. Am zis că nu se poate aşa ceva! Eram mic, nu aveam experienţă, m-a furat şi peisajul puţin, am debutat la echipa naţională. Prima oară, când am semnat, a venit cineva de la ei din club şi mi-a zis că planul era ca după doi-trei ani să ajung la Chelsea”, avea să povestească, ulterior, Manea.

  • 3.000.000 de euro este cota actuală a fundașului dreapta, care merge la Euro 2019 cu naționala de tineret condusă de Mirel Rădoi
  • 5 meciuri și un gol are Cristi Manea pentru naționala mare a României, debutat de Victor Pițurcă la 16 ani, 9 luni și 22 de zile