News

Cristian Piedone, razie la un hotel de 3 stele din Eforie Nord. Cum i-a găsit șeful ANPC pe angajații unității de cazare

Cristian Piedone a verificat mai multe unități de la malul Mării Negre. Ce a descoperit într-un hotel din Eforie Nord, cu puțin timp înainte de începerea sezonului estival.
04.05.2025 | 15:06
Cristian Piedone razie la un hotel de 3 stele din Eforie Nord Cum ia gasit seful ANPC pe angajatii unitatii de cazare
Ce a găsit Piedone într-un hotel din Eforie Nord. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone continuă raziile. De data asta, șeful ANPC s-a oprit la un hotel de 3 stele din Eforie Nord. Ce a putut să găsească acolo.

ANPC a dat sancțiuni uriașe unităților de la malul Mării Negre

Cu puțin timp înainte de deschiderea oficială a sezonului estival, Cristian Piedone împreună cu inspectorii ANPC au descins în mai multe hoteluri și restaurante de la malul Mării Negre. Unitățile au avut multe nereguli, fapt ce le-a adus amenzi de 145.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cristian Piedone a verificat mai multe unități din Vama Veche, Mamaia, dar și Eforie Nord. Acolo unde au fost semnalate nereguli grave, ANPC a dispus încetarea activității, pe lângă sancțiunile usturătoare.

În total, inspectorii ANPC au efectuat 56 de verificări pe malul mării, atât în restaurante, cât și în hoteluri. În urma raziilor, au fost aplicate 11 sancțiuni de 145.000 de lei și au fost retrase de la comercializare produse în valoare de 1730 de lei.

ADVERTISEMENT

Ce a putut să găsească Piedone la un hotel de 3 stele din Eforie Nord

Pentru că, în curând, turiștii vor lua cu asalt stațiunile de la malul Mării Negre, Cristian Popescu Piedone a vrut să se asigure că unitățile de cazare îndeplinesc normele de igienă și nu numai. Ajuns într-un hotel de 3 stele din Eforie Nord, șeful ANPC a avut parte de o adevărată surpriză.

Piedone a verificat lenjeria de pat, spațiile sanitare, camerele, bucătăria, dar și alte anexe ale restaurantului hotelului. Surprinzător sau nu, hotelul a trecut cu brio de verificările șefului ANPC. Piedone s-a declarat uimit de condițiile din bucătăria restaurantului, dar și de modul în care hotelul îi va primi pe turiști.

ADVERTISEMENT

”Văd că lucrurile merg bine aici, raportat la utilaje care par să fie noi, igienizate. În spațiile de producție nu există decât frigidere conforme. Cuțite conforme, nu mai sunt cuțite cu mâner din lemn sau din plastic – care nu se pot igieniza, nu mai avem tocătoare din lemn.

ADVERTISEMENT

Camerele frigorifice trebuie să fie structurate pe fiecare segment în parte. Să nu existe carne cu lactate, să nu existe produse ambalate cu produse desfăcute, frigiderul de ouă să fie doar frigider de ouă.”, a spus Piedone.