News

Cristian Pomohaci are probleme mari! Adus cu mandat în fața judecătorilor

09.04.2019 | 10:55
Cristian Pomohaci are probleme mari Adus cu mandat in fata judecatorilor

Fostul preot a ajuns din nou în fața judecătorilor! Cristian Pomohaci se va afla din nou la instanță, la termenul fixat pentru data de 5 iunie, cu mandatul care privește soluția de luni a acesteia. Bărbatul a recunoscut în 2018 acuzațiile cu evaziune fiscală și a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției. Parchetul General a precizat la data respectivă că pedeapsa la care au căzut de acord procurorii și fostul preot este de un an de închisoare cu suspendare.

Cristian Pomohaci are din nou probleme cu poliția!

Cristian Pomohaci va fi adus din nou în fața judecătorilor. Termenul fixat de aceștia este pe data de 5 iunie, conform instanței. Magistrații de la tribunalul Mureș au dispus recitarea lui Cristian Pomohaci cu mandat de aducere cu executare după ce fostul preot nu s-a prezentat la ședița de judecată din cadrul zilei de luni. „Acordă un nou termen de judecată. Recitarea inculpatului cu mandat de aducere cu executare în fapt potrivit art. 265 alin. 1 Cod Procedură Penală de la adresa indicată. Stabileşte următorul termen de judecată la data de 05 iunie 2019 ora 09, domnul avocat neformulând obiecţiuni cu privire la termenul şi ora stabilită”, se arată în soluţia pe scurt, publicată, luni, pe portalul instanţei.

Pomohaci nu s-a prezentat nici la termenele precedente, anunţând că are unele probleme medicale, motiv pentru care magistraţii au decis, în cadrul lunii martie, emiterea unei adrese către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov „pentru a comunica la dosarul cauzei dacă inculpatul Pomohaci Cristian Dorin a fost sau este internat la această unitate medicală, în caz afirmativ în ce perioadă s-a aflat internat şi sub supravegherea cărui medic s-a aflat, precum şi scopul internării”.

Pomohaci are din nou probleme cu poliția
Pomohaci are din nou probleme cu poliția

Pomohaci, acuzat pentru nedeclararea veniturilor la ANAF

Cristian Pomohaci este acuzat într-un dosar în perioada 2012-2017 pentru că nu a declarat la ANAF veiturile exacte pe care le avea din închirierea unor imobile. Prejudiciul adus statului este de aproximativ 700.000 de lei. Fostul preot nu și-a recunoscut vina și nu s-a prezentat la cele 4 termene, confomr Antena Stars.

Tags: