Life

Cristian Pomohaci dă o nouă lovitură după ce și-a recunoscut vinovăția! Ce a făcut acum o săptămână

27.04.2021 | 10:52
Cristian Pomohaci da o noua lovitura dupa ce sia recunoscut vinovatia Ce a facut acum o saptamana
Cum a scăpat Cristian Pomohaci de condamnarea la închisoare. Decizia surprinzătoare a judecătorilor Sursa foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Cristian Pomohaci face tot posibilul să scape de condamnarea la închisoare cu suspendare pe care a primit-o într-un dosar penal, chiar dacă și-a recunoscut vina. 

Preotul cântăreț fusese condamnat într-un dosar de evaziune fiscală și, tocmai pentru că și-a recunoscut fapta și a achitat întreg prejudiciul, dorește acum să scape de condamnarea cu suspendare de un an pe care a primit-o.

ADVERTISEMENT

Controversatul părinte de care s-a dezis Biserica Ortodoxă în urma scandalului de pedofilie în care a fost implicat în urmă cu mai mulți ani a depus o contestație la pedeapsa de un an cu suspendare acum o săptămână, iar atacarea sentinței va primi un verdict la data de 5 Mai, după Paște.

Cristian Pomohaci are proces pe 5 mai: scapă de condamnarea la închisoare?

Preotul a fost consiliat în tot acest timp de avocații săi, iar contestația a fost depusă invocându-se articolul 598 din Codul de Procedură Penală în care se precizează că se poate face contestație împotriva executării unei pedepse atunci când hotărârea nu este definitivă ori când există nelămuriri cu privire la sentință.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă și-a plătit prejudiciul, Pomohaci este obligat să presteze muncă în folosul comunității la Primăria Rebrișoara din județul Mureș. De asemenea, cântărețul trebuie să frecventeze programe de integrare socială și nu poate candida pentru o funcție publică timp de doi ani.

Un alt dosar i-a afectat definitiv imaginea

Numele lui Cristian Pomohaci a fost pe toate ecranele televizoarelor și pe prima pagină a ziarelor în urmă cu câțiva ani, când preotul fusese acuzat de acte sexuale cu minori.

ADVERTISEMENT

Din cele relatate de presă, Pomohaci îi ademenea pe puștii de liceu chiar și la evenimentele unde participa, iar unii lucrau pe moșia lui.

Dosarul de pedofilie al preotului a fost clasat de procurori recent, iar din acest întreg scandal au rămas doar anumite înregistări și stenograme în care preotul purta dialoguri indecente cu un minor.

ADVERTISEMENT

Cristian Pomohaci nu a vorbit niciodată cu subiect și predicat despre orientarea sa sexuală și despre acest dosar în care e acuzat că a întreținut acte sexuale cu minori, preferând să păstreze tăcerea, lucru care a atras și mai mult atenția asupra sa.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: