Life

Cristian Pomohaci, un nou scandal. Ce a pățit după o cântare în județul Brașov: “Un personaj controversat”

Cristian Pomohaci, implicat într-un nou scandal. Acesta a cântat la un eveniment din județul Brașov, dar vicepreședintele Consiliului Județean a anunțat că nu va fi plătit.
12.07.2022 | 00:30
Cristian Pomohaci un nou scandal Ce a patit dupa o cantare in judetul Brasov Un personaj controversat
Cristian Pomohaci, un nou scandal. Reacția acestuia. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristian Pomohaci este implicat într-un nou scandal. Fostul preot și interpretul de muzică populară nu va fi plătit pentru serviciile sale, Consiliul Județean Brașov considerând că este un personaj controversat cu care nu ar vrea să fie asociat.

Cristian Pomohaci, un nou scandal. De ce nu va fi plătit pentru un concert

Cristian Pomohaci a creat un adevărat scandal în Brașov, după ce a cântat la un eveniment organizat de Primăria Hârseni.

ADVERTISEMENT

Vicepreședintele Consiliului Județean a făcut clarificări în acest subiect și a transmis că nu se dorește ca instituția să fie asociată cu numele lui Pomohaci, care a avut probleme cu legea, fiind acuzat de pedofilie și condamnat pentru evaziune fiscală.

„Cristian Pomohaci și în opinia mea este un personaj controversat, care a fost acuzat de pedofilie, acuzație de care a scăpat datorită prescripției, dar a fost condamnat pentru evaziune fiscală.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu a fost făcută nici o plată de către Consiliul Județean pentru acest proiect”, a spus Szenner Zoltan.

Tocmai de aceea, pentru că pe lista de artiști care au cântat se afla și Cristian Pomohaci, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Szenner Zoltan, a transmis că nu se va face nicio plată către Primaria Hârseni, dacă din cofinanțare urmează să fie plătit și Cristian Pomohaci.

ADVERTISEMENT

„Mâine vom transmite o adresă către Primăria Hârseni prin care ne vom exprima dezaprobarea pentru alăturarea numelui Consiliului Județean Brașov cu această persoană controversată și vom specifica în mod clar că nu vom face plata către Primaria Hârseni dacă din cofinanțarea aprobată de Consiliul Județean urmează să fie plătit onorariul lui Cristian Pomohaci”, a mai transmis Szenner Zoltan.

Care a fost reacția lui Cristian Pomohaci

Cristian Pomohaci a avut și prima reacție în acest caz, după ce vicepreședintele Consiliului Județean Brașov a anunțat că nu va fi plătit pentru participarea sa la Festivalul tradițiilor locale din localitatea Hârseni.

ADVERTISEMENT

Iată ce a transmis acesta pe rețelele de socializare, unde a adoptat un ton sarcastic.

„Stimate domnule Szenner Zoltan, vă mulțumim pentru că apreciați astfel muzica populară românească, folclorul și tradițiile poporului românesc pe care le purtăm cu drag în inimă și în fiecare loc unde suntem invitați”, a scris Cristian Pomohaci la postarea făcută de vicepreședintele Consiliului Județean.

ADVERTISEMENT