Life

Cristian Popescu Piedone, la podcastul lui Ameri Nasrin: ”Nu te uita în trecut”

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 din București, este primul invitat al podcastului realizat de Ameri Nasrin, fosta prezentatoare a matinalului de la Antena Stars.
02.04.2022 | 19:01
Cristian Popescu Piedone la podcastul lui Ameri Nasrin Nu te uita in trecut
Cristian Popescu Piedone, dezvăluiri pentru podcastul lui Ameri Nasrin / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ameri Nasrin se pregătește să lanseze podcastul pe care l-a pus la punct, iar primul ei invitat este primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Edilul a vorbit, printre altele, de felul cum vede el viața, dar și principiile după care se ghidează.

Cristian Popescu Piedone, dezvăluiri la podcast-ul lui Nasrin: ”Trebuie să ai puterea să crezi”

Cristian Popescu Piedone a vorbit în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin despre felul în care vede el lucrurile în viață. ”Trecutul nu există, prezentul este cel pe care îl trăim astăzi, iar mâine este ziua lui Dumnezeu. Știi câte zile ai? Nu știi…

ADVERTISEMENT

Atunci, tată, arde ziua de astăzi! Nu te uita în trecut, că nu îți rezolvi trecutul, nu te dușmăni cu trecutul pentru că dacă te întorci în trecut sau să te ”bați” cu el înseamnă să îți arzi prezentul.

Câștigi cu trecutul, poate câștigi, în multe cazuri, dar să ți-l dea cineva înapoi, niciodată! Ai o satisfacție, un orgoliu? Nu!”, spune Cristian Popescu Piedone în momentul în care se afla față în față cu Ameri Nasrin.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, în teaser-ul podcastului vedetei TV, Cristian Popescu Piedone a dezvăluit și principiul după care se ghidează în viață: ”Când crezi că nu se mai poate, se mai poate, până la infinit. Trebuie să ai puterea să crezi”.

Ameri Nasrin: ”Mi-am dorit foarte mult să îi aflu povestea”

În exclusivitate pentru FANATIK, Ameri Nasrin, plecată la Istanbul într-o scurtă vacanță înainte de lansarea podcastului, a vorbit despre motivul pentru care l-a intervievat pe Cristian Popescu Piedone.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte fericită pentru faptul că primul invitat al podcastului Ameritat este Cristian Popescu Piedone. Mi-am dorit foarte mult să îi aflu povestea, mai mult decât a lăsat să se afle până acum.

Este un interviu altfel și cred că majoritatea oamenilor care îl cunosc de la tv vor avea o surpriză plăcută ascultând atâtea lucruri nespuse până acum”, spune, pentru FANATIK, exotica prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT

De altfel, recunoștea Ameri Nasrin, dorința ei în ceea ce privește podcastul pe care îl lansează pe 5 aprilie este să scoată la iveală poveștile neștiute ale unor personaje cu notorietate din România, fără să pună accentul pe mondenități sau pe scandaluri.

”Consider că fiecare dintre noi a trecut prin anumite experiențe. Unele plăcute, altele, mai puțin. La final, cu toții ne întrebăm dacă a meritat fiecare lacrimă, fiecare zâmbet, fiecare persoană care a făcut parte din viață noastră.

A fi persoană publică nu înseamnă a arata doar partea frumoasă a vieții. Dincolo de zâmbetele largi, cu toții avem o poveste. Asta îmi doresc să scot în evidență. Oamenii, dincolo de tv, de scenă”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Ameri Nasrin.

Ameri Nasrin și-a dat demisia în direct de la matinalul Antenei Stars

La sfârșitul anului trecut, Ameri Nasrin a decis să facă o schimbare radicală în viața ei. Din acest motiv, după nouă ani petrecuți în televiziune, din care opt ca prezentatoare a matinaluluid e la Antena Stars, exotica vedetă TV și-a dat demisia, în direct.

”Îmi iau rămas bun de la Antena Stars, recunoscătoare pentru tot parcursul meu! Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine și în ceea ce pot să fac. Sunt mândră pentru că am reușit să realizez și să prezint cu succes două proiecte de suflet: Star Matinal și Star Magazin!

Decizia îmi aparține în totalitate și știu sigur că schimbarea care va veni va fi de bun augur! Mândră să știu că am realizat recorduri de audiență împreună cu super echipa mea, fără de care nu aș fi reușit să ajung până aici! Dar, nu uit să vă mulțumesc, vouă, matinalilor! Celor care m-ați urmărit, încurajat, criticat atunci când era cazul”, spunea, la sfârșitul anului 2021, Ameri Nasrin.

ADVERTISEMENT