ADVERTISEMENT
News

Cristian Popescu Piedone, noul primar al Sectorului 5. Rivalul de la PNL și-a recunoscut înfrângerea

Autor: Adrian Baciu | 28.09.2020 | 08:18
Cristian Popescu Piedone, noul primar al Sectorului 5. Rivalul de la PNL și-a recunoscut înfrângerea
Cristian Popescu Piedone, noul primar al Sectorului 5. Rivalul de la PNL și-a recunoscut înfrângerea. Sursa foto: ppusl.ro

Candidatul PPU-SL. Cristian Popescu Piedone, este noul primar al Sectorului 5. Rivalul de la PNL, Cristian Băcanu, și-a recunoscut înfrângerea într-o postare pe un site de socializare.

ADVERTISEMENT

Piedone a publicat un mesaj în mediul online în care le mulțumește celor care l-au votat și face o serie de promisiuni pentru viitor.

Oponentul său de la PNL, Cristian Băcanu, recunoaște că a pierdut și spune că votul cetățenilor a decis altfel decât se anticipa.

ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone câștigă sectorul 5

Cristian Popescu Piedone a produs marea surpriză și a devenit câştigător al Primăriei Sectorului 5, după numărarea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central.

Piedone, fost primar la Sectorul 4, este extrem de sigur de victorie, fapt pentru care a ieșit public cu un anunț în acest sens.

ADVERTISEMENT

Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună!

În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină!

ADVERTISEMENT

Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect!

V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme.

ADVERTISEMENT

Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău!

Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Rivalul de la PNL și-a recunoscut eșecul

Rivalul său, candidatul PNL/USR PLUS Cristian Băcanu și-a recunoscut înfrângerea într-o postare pe Facebook.

”Cetățenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este Piedone.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat şi care au avut încredere în mine. Le mulțumesc colegilor din PNL care au muncit foarte mult pentru pregătirea acestor alegeri”, a scris Băcanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!