News

Cristian Popescu Piedone, primarul PPU-SL al Sectorului 5: ”Nu vom renunța la iluminatul de Crăciun”

18.11.2020 | 17:46
Cristian Popescu Piedone, primarul PPU-SL al Sectorului 5: ”Nu vom renunța la iluminatul de Crăciun”
Cristian Popescu Piedone, primarul PPU-SL al Sectorului 5: ”Nu vom renunța la iluminatul de Crăciun”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone, primarul PPU-SL aflat în fruntea Sectorului 5 al Capitalei, anunță că nu va renunța la iluminatul festiv dedicat sărbătorilor de iarnă.

Piedone spune că va monta luminițele și ornamentele pe care Primăria le are, fără a face achiziții noi și punctează faptul că cel mai important este să creeze o atmosferă de sărbătoare.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul consideră că ”Nu-i putem priva de magia sărbătorilor pe locuitorii din Sectorul 5. Nu putem să le furăm copiilor Crăciunul”.

ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone (PPU-SL) anunță că Sectorul 5 va avea iluminat festiv de Crăciun

Într-o perioadă în care tot mai mulți primari renunță la obiceiul împodobirii străzilor cu ocazia sărbătorilor, Cristian Popescu Piedone vrea să continue tradiția și să aducă în continuare bucurii pentru cetățeni, în special pentru cei mici.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei a anunţat că nu renunţă la iluminatul festiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Edilul PPU-SL a precizat că vor fi folosite vechile echipamente şi nu vor fi făcute alte achiziţii. De asemenea, Piedone a explicat de ce nu renunţă: nu vrea să le fure copiilor Crăciunul.

ADVERTISEMENT

”Nu vom renunța la iluminatul festiv, pentru că reprezintă o bucurie pentru locuitorii din sector, în special pentru copii.

Nu-i putem priva de magia sărbătorilor pe locuitorii din Sectorul 5. Nu putem să le furăm copiilor Crăciunul. Vă pot spune că vom folosi luminițele și ornamentele pe care le avem deja pe stoc, iar montarea acestora se va realiza în regie proprie. Nu vom face nicio achiziție nouă anul acesta, ne vom descurca cu ce avem.

ADVERTISEMENT

Este importantă atmosfera de sărbătoare, având în vedere că oamenii oricum trec printr-o perioadă grea din cauza pandemiei de COVID-19. Vom folosi ornamentele și luminițele atât în centru, dar și pe străduțele din cartiere. Vrem ca atmosfera de Crăciun să se simtă în tot Sectorul 5”,  a scris primarul pe Facebook.

La Sectorul 6, Ciucu renunță la decorațiuni

Tot în această perioadă, Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu (PNL), a anunțat că, pentru această iarnă, locuitorii din această zonă a Capitalei nu vor mai avea parte de iluminat festiv.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cum să vă dau vestea acesta, așa că v-o dau ca și cum ai dezlipi un leocoplast, dintr-o dată. Nu vom avea anul acesta luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate fețele și cred că este decizia cea bună.

Nu avem timp să facem o nouă achiziție, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adăuga frumoasă sumă de 100.000 de euro (tot un contract cadru cu o altă firmă) doar (!!) pentru Parcul Drumul Taberei.”, a anunțat, recent, edilul pe o pagină de socializare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri