Cristian Popescu “Piedone” neagă că ar avea coronavirus. Politicianul susține că are test negativ. Update

Flaviu Popa   
în HotNews
18/09/2020, 12:39
Cristian Popescu “Piedone” neagă că ar avea coronavirus. Politicianul susține că are test negativ. Update
Piedone s-a înteles cu PSD. Ce condiții a pus noul Primar al Sectorului 5

UPDATE, 18 septembrie, ora 12:43. La o zi după ce o parte din presă a scris că ar fi infectat cu noul coronavirus, Cristian Popescu “Piedone”, candidat la primăria Sectorului 5, a ieșit public și a negat informația.

Fostul edil de la Sectorul 4 afirmă că doar fiica lui este infectată, iarr testul său a ieșit negativ.

”Am primit rezultatul testului si NU sunt infectat cu noul coronavirus. Multe publicații s-au grăbit să pună diagnostic înaintea medicilor. Că așa suntem obișnuiți: e mai ușor să fabrici un fake news, în loc să dai un telefon să-l întrebi direct pe omul respectiv dacă e albă sau neagră.

Cristian Popescu “Piedone” neaga ca ar fi infectat cu coronavirus

Realitatea Plus a difuzat știrea pe care mai apoi au preluat-o și alte posturi de televiziune și publicații online, repet, fără să verifice sau să mă întrebe! Lamentabil, Realitatea Plus! Lamentabil!

Așadar nu sunt infectat cu COVID-19, nu am pus în pericol nicio persoană cu care m-am întâlnit în ultimele zile. Sper ca jurnaliștii să verifice pe viitor măcar dintr-o sursă, dacă nu din 3 cum scrie în manual. În rest, multă sănătate tuturor!”, a scris ”Piedone” pe pagina sa de Facebook.

Știrea inițială, 17 septembrie, ora 15:41

Cristian Popescu Piedone ar fi infectat cu noul coronavirus, potrivit unui anunț făcut de Realitatea PLUS.

Candidatul la Primăria Sectorului 5 s-a plimbat pe stradă în ultimele zile, pentru a-și face campanie electorală, însă nu a purtat mască de protecție.

Cristian Popescu s-a salutat și a discutat cu oamenii, fără a respecta reguli de distanțare socială.

Cristian Popescu Piedone s-ar fi infectat cu Covid-19

Piedone era condamnat în 2019 la 8 ani și 6 luni de închisoare după cazul Colectiv, însă a ajuns în 2020 să candideze la Primărie cu mesajul „Atenție, nu vă frigeți!”. Piedone a profitat de faptul că decizia instanței nu este definitivă și a decis să-și încerce norocul la Sectorul 5, fiind susținut de PPUSL.

Conform sursei citate, și fiica lui „Piedone” a fost infectată cu Covid-19.

În urmă cu 24 de ore, Cristian Popescu le explica cetățenilor că fiica sa s-a infectat cu noul coronavirus si ca asteapta rezultatul testului covid, izolandu-se la domiciliu pana la aflarea rezultatului PCR.

Dragi prieteni,
Știți că sunt un om sincer și transparent, motiv pentru care vreau să vă anunț personal următoarea situație.
🔘 Fiica mea a mers la medic pentru a face mai mult analize pentru că este alergică la ambrozie. Medicii i-au cerut să facă și un test COVID-19, iar în cursul zilei de marți a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. În acest moment se află în izolare la domiciliu pentru că este asimptomatică.
🔘 Deși nu locuim în aceeași casă, am mers la medic să fac și eu testul. În așteptarea rezultatului am decis să mă autoizolez. Toți membri familiei mele au făcut testul, însă niciunul nu are simptome. Chiar și așa, cred că trebuie să fim responsabili și să respectam măsurile impuse de autorități în astfel de cazuri. Sănătatea este cel mai de preț dar pe care îl primim când ne naștem. Trebuie să avem grijă de ea și să o prețuim. Trebuie să avem grijă de cei dragi, să îi ferim de o posibilă îmbolnăvire.
🔘 Dragi prieteni, să fim responsabili și să avem grijă de noi, dar și de cei din jurul nostru! Virusul există și ține doar de noi să ne protejăm!
Sănătate tuturor!”, a scris Piedone pe Facebook.
Închide ×