Fotbal intern

Cristian Pustai, primele reacții după remiza de la Timișoara: “A fost bal mascat!”

21.05.2018 | 23:16
Cristian Pustai primele reactii dupa remiza de la Timisoara A fost bal mascat
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, Cristian Pustai, a făcut primele declarații după remiza de la Timișoara. Poli – Gaz Metan s-a terminat 0-0, după ce medieșenii au ratat un penalty în ultimele minute de joc.

“Punctele în play -out sunt foarte importante, sunt pure, curate, nu se înjumătățesc. Azi s-a pierdut un punct. Noi am pierdut mai mult pentru că am fost mai maturi ș din punct de vederei tactic, am avut răbdare, am plecat tot timpul pe contraatac, am avut niște ratări inexplicabile. Popovici a ratat din 2 metri, Olaru a dat pe lângă poartă. Și punctul culminant la balul ăsta mascat a fost acel 11 metri pe care l-am ratat”, a declarat Cristian Pustai la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Gaz Metan regretă că echipa nu a putut profita de penalty-ul obținut pe final de meci și crede că echipa care va merge la baraj va fi stabilită în ultima etapă din play-out.

Ce spune Cristian Pustai despre șansele Timișoarei

“Cu tot respectul fașă de echipa gazda, îți dau lacrimile când vezi că stadionul e gol. Cred că șansele lor sun foarte mici. Avem doar trei zile pentru meciul următor, urmează un program infernal, Timișoara ar trebui să facă cu 4 puncte mai mult ca noi în ultimele meciuri. E greu să ne mai depășească Timișoara. Probabil cine merge la baraj va juca până în ultima etapă. Avem un program mai ușor, avem 2 jocuri pe teren propriu, nu puteți spune că pe teren propriu nu am făcut puncte. Avem o șansă vizavi de program față de Timișoara. Rămâne de văzut”, a mai spus Pustai.

ADVERTISEMENT