Sporturi

Cristian Ristea e gata să îşi pună adversarii la pământ în cea mai tare piramidă K1 din ultimii ani: “Va fi o gală explozivă! Sunt pregătit fizic şi mental pentru trei meciuri” EXCLUSIV

03.02.2020 | 18:44
Cristian Ristea e gata sa isi puna adversarii la pamant in cea mai tare piramida K1 din ultimii ani Va fi o gala exploziva Sunt pregatit fizic si mental pentru trei meciuri EXCLUSIV
Cristian Ristea e gata să îşi pună adversarii la pământ în cea mai tare piramidă K1 din ultimii ani Va fi o gală explozivă! Sunt pregătit fizic şi mental pentru trei meciuri EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cristian Ristea e unul dintre cei mai cunoscuţi luptători români de kickboxing de la categoria grea. “Gladiatorul” va intra vineri, 7 februarie, în “arenă” în cea mai tare piramidă K1 din ultimii ani organizată în România, la Sala Polivalentă, începând cu ora 20:00. 

Cristian Ristea e gata să îşi pună adversarii la pământ în cea mai tare piramidă K1: “Logic, plec cu gândul că voi câştiga”

Ristea se va lupta cu alţi 7 luptători din 7 ţări pentru centura OSS Fighters, într-o piramidă a cărei fond de premiere este de 35.000 de euro. Reprezentantul României în aceste confruntări este cel poreclit “Gladiatorul”, care a vorbit pentru FANATIK înaintea galei de vineri:

ADVERTISEMENT

“Este mult mai greu să lupţi într-o piramidă. Este greu şi să ai o luptă într-o seară, dar să ai trei meciuri în aceeaşi gală este şi mai complicat. Trebuie să îţi dozezi energia. Ai nevoie de o strategie astfel încât să poţi duce până la trei meciuri.

Există şi riscul accidentărilor, la care trebuie să ai grijă şi este important ca atât fizic, cât şi psihic să poţi duce trei meciuri. Repet, nu e uşor nici din punct de vedere mental să duci o piramidă până la capăt. Pentru că sunt meciuri la interval scurt de timp, fiecare cu alt adversar. 

ADVERTISEMENT

Sunt luptători valoroşi, imprevizibili. O să vedeţi în timpul piramidei că va fi o gală explozivă, cu meciuri dure. Logic, plec cu gândul că voi câştiga această piramidă, m-am antrenat bine să câştig această piramidă şi sper ca asta să se vadă în timpul galei”, a spus Ristea pentru FANATIK.

„Mi-am dorit să aduc o piramidă de grei cu premii importante, așa cum nu s-a mai făcut de ani de zile”

Adversarii lui Cristian Ristea nu vor fi deloc comozi, iar piramida va fi completată de: Marco Pisu, Ismael Lazaar, Bugra Erdogan, Fabio Kwasi, Giannis Stoforidis, Enver Slijvar şi Thomas Froschauer.

ADVERTISEMENT

Piramida internaţională din promoția OSS FIGHTERS, în parteneriat cu Superkombat, va avea un fond de premiere impresionant de 35.000 de euro. Marius Gheorghe, preşedintele OSS Fighters, a declarat că s-au făcut eforturi importante ca acest eveniment să aibă loc:

„Mi-am dorit să aduc o piramidă de grei cu premii importante, așa cum nu s-a mai făcut de ani de zile. Continuăm astfel seria de evenimente de top în care avem și sprijinul președintelui Superkombat, Eduard Irimia”, a spus Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Preţurile biletelor la gala de vineri variază între 50 de lei şi 280 de lei, după cum urmează: 50 lei (scaune), 100 lei (tribună) și 280 lei (masă VIP), puse în vânzare pe platforma online www.eventim.ro.

„Vă garantez că gala de vineri este un exemplu de producție internațională, așa cum vedeam în urmă cu ani de zile la televizor pe la alții. Recomand celor care vor să fie martori la un spectacol de producție combinat cu meciuri de top să vină la Sala Polivalentă pe 7 februarie” , Eduard Irimia

  • 35.000 de euro este fondul de premiere al piramidei organizate de OSS Fighters
  • 27 de ani are Cristi Ristea 
ADVERTISEMENT