Sport

Cristiano Ronaldo, un car de nervi înainte de Portugalia – Macedonia! S-a răstit la jurnaliști: „Eu sunt șeful, punct”

Întrebările jurnaliștilor l-au scos din minți pe Cristiano Ronaldo. Starul portughez a avut o reacție dură înaintea meciului decisiv cu Macedonia de Nord.
28.03.2022 | 18:50
Cristiano Ronaldo un car de nervi inainte de Portugalia  Macedonia Sa rastit la jurnalisti Eu sunt seful punct
ADVERTISEMENT

Presiunea își spune cuvântul în vestiarul portughezilor înaintea finalei barajului pentru Campionatul Mondial din Qatar. Adversară le va fi Macedonia de Nord, care a reușit să producă surpriza în fața Italiei.

Cristiano Ronaldo a răbufnit la adresa jurnaliștilor. Întrebarea care l-a scos din minți

Conferința de presă premergătoare duelului ce va avea loc marți, 29 martie, la 21:45, pe Estadio do Dragao din Porto a fost marcată de un moment tensionat, cu nimeni altul decât căpitanul Cristiano Ronaldo în prim-plan. Întrebat dacă ia în calcul să se retragă de la națională în cazul ratării calificării la turneul final, acesta s-a răstit la jurnaliști.

ADVERTISEMENT

Încep să văd că mulți dintre voi vă puneți aceeași întrebare. Cine va decide viitorul meu sunt eu, nimeni altcineva.

Dacă îmi vine să joc mai mult, joc, dacă nu am chef să joc mai mult, nu joc. Eu sunt șeful, punct”, a răbufnit CR7, citat de ojogo.pt.

ADVERTISEMENT

 „Dacă este la cel mai bun nivel al său, Portugalia poate învinge orice echipă din lume”

Chiar dacă se așteaptă la un meci dificil, Cristiano Ronaldo nici nu concepe ca lusitanii să rateze calificarea la Mondial. Principalele argumente sunt forma excelentă arătată în ultima perioadă, dar și sprijinul propriilor suporteri.

Știm că sunt o echipă foarte bine organizată, au punctele lor forte. Îi respectăm, dar dacă este la cel mai bun nivel al său, Portugalia poate învinge orice echipă din lume.

ADVERTISEMENT

Ne dorim cu adevărat să câștigăm, ne dorim cu adevărat să fim la Campionatul Mondial, este meciul vieții noastre, nu doar al celor din Macedonia de Nord. Sper ca atmosfera de pe stadion să fie încinsă și publicul să ne susțină pe parcursul întregului meci”, a spus starul portughez, marcator a nu mai puțin de 115 goluri în tricoul echipei naționale.

Macedonenii, puși pe glume înaintea meciului: „Dacă trecem și de Portugalia, atunci să vină Brazilia și să ne dea titlul mondial”

De cealaltă parte, Macedonia de Nord a prins aripi după ce a eliminat Italia la ea acasă și speră să producă surpriza și în Portugalia. „Individual, Portugalia este puțin mai bună decât Italia. Mi-ar plăcea ca adversarii să ne subestimeze, dar nu cred că o vor face, pentru că și ei știu că aceasta e o finală”, a declarat mijlocașul Elif Elmas, completat imediat, cu umor, de colegul dintre buturi, Stole Dimitrievski.

ADVERTISEMENT

După triumful cu Germania în preliminarii, Italia, campioana Europei, a fost și ea eliminată. Dacă trecem și de Portugalia, atunci să vină Brazilia și să ne dea titlul mondial”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: