Carousel hot news

Cum s-a realizat transferul lui Săpunaru: “L-am simţit imediat!”

Cristian Săpunaru s-a transferat la Kayserispor, unde a fost deja prezentat oficial. Fundaşul s-a îneţels cu echipa antrenată de Marius Şumudică, însă realizarea transferului său a ţinut,...
04.07.2017 | 08:10
Cum s-a realizat transferul lui Săpunaru:

Cristian Săpunaru s-a transferat la Kayserispor, unde a fost deja prezentat oficial. Fundaşul s-a îneţels cu echipa antrenată de Marius Şumudică, însă realizarea transferului său a ţinut, practi, de decizia unui singur om. Este vorba de Edi Iordănescu, antrenorul echipei, cel care declarase în repetate rânduri că Săpunaru este singurul jucător pe care ţine neapărat să-l aibă la Astra,

”A fost un moment dificil pentru mine în a lua o decizie, pentru că din partea clubului am primit asigurări că jucătorul va pleca doar dacă voi fi eu de acord. Conducerea chiar a subliniat faptul că dacă eu nu voi fi de acord, atunci transferul nu se va realiza. Eu refuz să cred că aceasta ar fi fost ultima şansă a lui Cristi să plece la o echipă din străinătate, dar, într-adevăr a fost o ofertă foarte bună pentru el. Plus că, cei din conducere m-au asigurat că toţi banii încasaţi pe Săpunaru vor fi folosiţi pentru a mai aduce jucătorii de care avem nevoie”, a spus Iordănescu junior la o televiziune de sport.

Iordănescu a mai lucrat cu Săpunaru la Pandurii Tg. Jiu şi are o relaţie excelentă cu fotbalistul naţionalei României. Antrenorul a povestit cum i-a spus de ofertă şi cum i-a cerut acordul pentru a pleca şi a dezvăluit că a luat decizia de a accepta oferta turcilor pentru jucător deoarece l-a simţit că vrea să plece.

“Când a venit de la naţională, în cantonament, Cristi mi-a spus de ofertă şi am discutat faţă în faţă. Eu am o relaţie specială cu el, am încercat să-l înţeleg, chiar dacă el mi-a spus că dacă eu nu voi fi de acord, atunci el nu va pleca şi va da totul pentru echipă în continuare. Era greu însă să motivezi un jucător, după o astfel de ofertă, plus că l-am simţit că efectiv vrea să plece. Una peste alta, nu s-a pus problema să plec. Am ştiut de la început unde intru. Este cel mai dificil moment din ultima vreme prin care trece Astra, lucrurile se miţcă greu, dar parcă nu mă aşteptam să fie atât de greu”, a mai spus Iordănescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri