Fotbal intern

Cristian Săpunaru dă de pământ cu conducerea Rapidului: „Vina voastră când este?”

30.10.2020 | 09:31
Cristian Sapunaru da de pamant cu conducerea Rapidului Vina voastra cand este
Săpunaru dă de pământ cu conducerea Rapidului: „Vina voastră când este?”
ADVERTISEMENT

Cristian Săpunaru (36 de ani), unul dintre idolii tribunelor din Giulești, a luat cuvântul după înfrângerea pe care Rapid a suferit-o la scor de neprezentare cu CS Mioveni. Fundașul lui Kayserispor i-a tras la răspundere pe cei care conduc gruparea alb-vișinie.

Fostul jucător al Rapidului a lansat pe contul oficial de Facebook un atac dur la adresa șefilor din Giulești.

ADVERTISEMENT

Rapidiștii au un start de sezon extrem de prost în Liga 2. Deși are ca obiectiv promovarea, echipa antrenată în prezent de Mihai Iosif este pe locul 11, la șapte puncte în spatele liderului FC U Craiova.

Săpunaru îi atacă pe șefii Rapidului: „Ăștia au făcut ceva pentru Rapid… Voi?”

„Aaaaaaaa… mi-am dat seama… este vina lui D. Niculae, aaaa… și mai e unul… C. Schumacher, aaaa… și mai e unul… D. Pancu, aaaa… și mai e unul… D. Alexa, aaaa… și mai e unul… A. Iencsi, aaaa… și ce crezi, mai e unul… M. Iosif

ADVERTISEMENT

ALOOO, cât de cât, ăștia au făcut ceva pentru RAPID… VOI ?!?

Vina voastră când este?! Sau e numai vina suporterilor și a foștilor RAPIDIȘTI? Că mie îmi dă cu virgulă.

Ne cerem scuze dacă vă deranjează, dOMNILOR! TIC-TAC”, a scris Cristi Săpunaru pe Facebook.

Facebook Sapunaru
Săpunaru dă de pământ cu conducerea Rapidului: „Vina voastră când este?”. Sursa foto: Facebook Cristian Săpunaru

Săpunaru a jucat în două perioade la Rapid, 2006-2008 și 2015, și are în vitrină două trofee cu gruparea alb-vișinie. Fundașul a contribuit la cucerirea Cupei și a Supercupei României din anul 2007.

ADVERTISEMENT

Joi, 29 octombrie, Rapid a suferit a treia înfrângere din acest sezon. Aflați sub comanda lui Mihai Iosif după plecarea lui Adrian Iencsi, giuleștenii au avut de jucat restanța din etapa a 8-a a ligii secunde, cu CS Mioveni. Disputat la Buftea, meciul a fost câștigat de argeșeni cu scorul de 3-0.

Işfan ‘22, Garutti ’55 și Negruţ ’69 (penalty) au marcat golurile echipei lui Alexandru Pelici. În urma acestui rezultat, CS Mioveni a depășit-o pe Rapid în clasament. Este pe locul 10, cu 13 puncte, în timp ce alb-vișiniii ocupă poziția a 11-a, tot cu 13 puncte, dar cu un golaveraj mai slab și cu un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT