Fotbal international

Cristian Săpunaru, gol cu scandal în Turcia: ”A venit la bancă și ne-a înjurat!”. Reușita românului l-a demis pe antrenorul lui Denizlispor. VIDEO

16.02.2020 | 09:07
Cristian Sapunaru gol cu scandal in Turcia A venit la banca si nea injurat Reusita romanului la demis pe antrenorul lui Denizlispor VIDEO
ADVERTISEMENT

Revenit în această iarnă la Kayserispor, echipa de unde plecase la Denizlispor în iulie 2019, Cristian Săpunaru a evoluat, sâmbătă, împotriva fostei echipe. Avea să fie și meciul primului gol al lui Săpunaru în acest sezon de SuperLiga Turciei, dar și golul prin care fostul său antrenor de la Denizli să fie demis.

Cristian Săpunaru a marcat și a iscat un scandal în Turcia: ”A venit la bancă și ne-a înjurat!”

La doar al doilea meci pentru Kayserispor de la revenire, Cristian Săpunaru a intrat titular contra lui Denizlispor, în deplasare, iar în minutul 69 a adus victoria echipei sale cu o reușită superbă cu capul.

ADVERTISEMENT

În ciuda succesului, Kayserispor ocupă ultimul loc în Turcia, cu 15 puncte. La echipa lui Săpunaru, Silviu Lung Jr. a fost integralist între buturi.

Golul românului din Denizlispor – Kayserispor 0-1 a iscat un scandal uriaș în Turcia, dar și o demitere în sânul fostei echipe a internaționalului român de 35 de ani.

ADVERTISEMENT


Jurnaliștii din Turcia dezvăluie faptul că, imediat după ce a marcat, Săpunaru a intrat în conflict cu banca tehnică a fostei sale echipe.

”După ce a marcat, Săpunaru a venit la noi la bancă și m-a înjurat și pe mine, și pe ceilalți din club!

ADVERTISEMENT

Nu a fost deloc frumos. Există diferențe între club și jucători. El a mâncat o pâine la noi! A lucrat aici, are o mulțime de prieteni. Nu a fost deloc plăcut”, a declarat antrenorul lui Denizlispor, Mehmet Ozdilek, conform site-ului Haberinn.

Interesant este faptul că, imediat după ce a marcat, Săpunaru pare că nu se bucură, din respect pentru fosta sa echipă. Tocmai de aceea, gestul său la adresa băncii pare a fi unul surprinzător.

ADVERTISEMENT

Reușita lui Săpunaru l-a demis pe antrenorul lui Denizlispor

La puțin timp după declarațiile sale la adresa lui Săpunaru, Mehmet Ozdilek a primit o veste cruntă din partea conducerii lui Denizlispor.

Antrenorul de 53 de ani a fost anunțat de Consiliul de Administrație al Clubului turc că a fost pus pe liber.

”Clubul nostru i-a reziliat contractul antrenorului Mehmet Özdilek. Îi mulțumim lui Mehmet Özdilek și echipei sale pentru serviciile acordate clubului nostru și le dorim succes în carierele lor viitoare.”, au scris turcii pe Twitter.

ADVERTISEMENT