Life

Cristian Sîrbu, avocatul vedetelor, despre dosarul penal al cântăreței Lidia Buble: „Judecătorul nu va avea dubii”

Cristian Sîrbu, celebrul avocat al vedetelor, a vorbit despre scandalul în care este implicată de câteva săptămâni cântăreața Lidia Buble, după ce au ieșit la iveală stenograme halucinante.
05.01.2022 | 16:45
Cristian Sirbu avocatul vedetelor despre dosarul penal al cantaretei Lidia Buble Judecatorul nu va avea dubii
Cazul Lidia Buble, comentat de avocatul Cristian Sîrbu. Foto: Instagram/ replicavedetelor.ro
ADVERTISEMENT

Avocatul Cristian Sîrbu a comentat într-o emisiune de televiziune dosarul penal care i s-a deschis cântăreței Lidia Buble, căreia i s-a cerut mită pentru a nu primi amendă după ce a fost prinsă fără niciun document asupra ei când conducea mașina.

Mai mult, potrivit discuțiilor care au ieșit la iveală în spațiul public, agentul de la Brigada Rutieră i-ar fi făcut avansuri sexuale artistei, lucru care pe blondină a șocat-o.

ADVERTISEMENT

Lidia a refuzat să sufle în aparatul etilotest și i-a spus, conform stenogramelor, polițistului că e dispusă să plătească amenda de 2.500 de lei pentru lipsa documentelor: talonul, permisul de conducere ș.a.m.d.

Avocatul vedetelor, despre cazul Lidia Buble

Cristi Sîrbu susține că situația nu este una gravă doar pentru Lidia Buble, ci și pentru polițist. Acesta a spus că este o rușine pentru Poliția Română comportamentul pe care l-a avut respectivul polițist care, dincolo de faptul că ar fi pretins șpagă, ar fi vrut să întrețină raporturi intime cu cântăreața.

ADVERTISEMENT

„Am văzut stenograma. E absolut incredibilă. Am zis că lucrurile poate n-au fost într-o asemenea conjunctură. Din păcate, chiar dacă luăm sub titlul de avansuri ale domnului respectiv. Dânsa avea o stare avansată… De asta refuza etilotestul.

Din păcate, comportamentul polițistului… Judecătorul care va vedea nu va avea dubii. Nu a fost cel mai bun mod de a-și exercita profesia. În opinia mea, în instanță poate să meargă pe o poziție în care să recunoască greșeala”, a spus avocatul vedetelor la Prima TV, după ce a citit stenogramele apărute în ziarul Gândul.

ADVERTISEMENT

„Pe el îl ajută că nu a condiționat-o, nu a impus”

Avocatul a mai precizat că avansurile de natură sexuală nu sunt condiționate în această speță. Dacă i-ar fi făcut un favor pentru a rezolva situația respectivă, nu s-ar fi judecat polițistul în stare de libertate.

Sîrbu a spus că fapta principală pentru care va răspunde este luarea de mită. „Pe el îl ajută că nu a condiționat-o, nu a impus. El a spus ceva, dacă se prindea bine, dacă nu… Omul a încercat. A luat-o pe asta cu Dumnezeu a vrut să ne întâlnim”, a completat Cristi Sîrbu.

ADVERTISEMENT

Discuțiile dintre Lidia și polițist au ajuns în presă întrucât bărbatul cu care vedeta se sfătuia la telefon în timp ce se târguia cu agentul de la Rutieră era interceptat de procurori.

ADVERTISEMENT
Tags: