Life

Cristian Țânțăreanu se destănuie! Ce a simțit în momentul în care a aflat că are cancer: „Mi-a fost teamă că am să mor”

19.05.2020 | 15:28
Cristian Tantareanu se destanuie Ce a simtit in momentul in care a aflat ca are cancer Mia fost teama ca am sa mor
Cristian Țânțăreanu s-a vindecat de cancer datorită soției. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Cristian Țânțăreanu a trăit într-o viață cât alții în zece, iar povestea sa ar putea cu ușurință să facă obiectul unui scenariu demn de cele mai bune filme de la Hollywood. Asta pentru că la cei 76 de ani ai săi, controversatul om de afaceri a trecut prin toate stările posibile, gustând din dulceața petrecerilor „condimentate” cu thailandeze din „Raiul” de la Corbeanca, unde a construit un impresionant cartier rezidențial numit „Paradisul Verde” și simțind mai apoi pe șira spinării „fiorii reci ai morții”, odată cu diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii.

Cristian Țânțăreanu rememorează cel mai dificil episod din viața sa

Așa a trăit afaceristul român care odinioară încerca să-l imite pe Hugh Hefner, creatorul Playboy și omul din spatele unor party-uri de pomină organizate în luxosul său conac din Los Angeles momentul în care a aflat că are cancer de colon. Din fericire, acum este bine, însă chiar dacă o ține sub control, boala a lăsat urme care nu vor putea fi șterse niciodată.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost teamă că am să mor“, dezvăluie cu sinceritate Cristian Țânțăreanu într-un interviu acordat pentru click.ro. Meritul  nu aparține doar medicilor, ci și soției, care l-a convins să meargă la spital și i-a fost mereu alături, indiferent de situație. Ulterior, tot la insistențele partenerei sale de viață, Manuela, avea să afle că inima întâmpină și ea anumite probleme.

Cât despre escapadele care l-au adus pe primele pagini ale ziarelor de scandal, susține că acestea au fost singurele și s-au petrecut cu permisiunea ei, în vacanțele exotice în care au mers împreună. De asemenea, jură cu mâna pe inimă că nu a înșelat-o niciodată și că nu s-au certat niciodată, chiar dacă sunt căsătoriți de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Mărturiile lui Cristian Țânțăreanu. Ce spune despre lupta cu cancerul de colon

La mine a fost așa: Deci eu ieșeam cu sânge, la un moment dat. Rar, dar se întâmpla. Soția mea mi-a spus să merg la doctor, dar nu am vrut până când nu m-a anunțat ea, într-o dimineață, că trebuie să merg că mă așteaptă doctorul. N-am vrut să merg, dar a insistat.

M-am dus, mi-a facut colonoscopie și încă niște analize. Trebuia să aflu rezultatul. A doua zi s-a dus fi-miu să le ia. Trebuia să vină cu rezultatul la ora 9.00. N-am fost preocupat de treaba asta și mi-am adus aminte abia seara.

ADVERTISEMENT

”Dom’le, dar trebuia să vină de dimineață cu rezultatul!” M-am și gândit – dacă n-a spus nimeni nimic, înseamnă că e cancer. Și a fost în felul următor: ”Măi, a venit Dragoș?”, ”Da”, ”E cancer?”,  ”E cancer!”

Și asta a fost toată treaba. Și m-am pregătit de ultimul drum. Credeam că mă curăț. Am împărțit la fiecare: copii, nepoți ca să nu se certe și am așteptat. Am scăpat!”, a povestit Cristian Țânțăreanu.

ADVERTISEMENT

După 40 de ani nu ne-am certat niciodată. Eu am 76 de ani, ea (n.r. soția) 70. Dacă nu era ea, demult eram mort. Am acasă o viață foarte frumoasă. Mă simt bine, am activitate. Unii se laudă cu cărți, eu cu grătare. Am patru în curte”, a mai spus milionarul care s-a operat și tratat de cancer în străinătate.

ADVERTISEMENT