Life
notix pixel id

Cristian Țânțăreanu, un nou proiect în Corbeanca. Cu ce se ocupă milionarul

Milionarul Cristian Țânțăreanu s-a apucat de un nou proiect în Corbeanca.
25.05.2021 | 23:30
Cristian Țânțăreanu, un nou proiect în Corbeanca. Cu ce se ocupă milionarul
Cristian Țânțăreanu, un nou proiect în Corbeanca. Cu ce se ocupă milionarul. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Cristian Țânțăreanu s-a apucat din nou de construcții în Corbeanca și urmează să ridice un loc exclusivist pentru evenimente. Afaceristul are deja indieni care lucrează în noua lui locație.

Milionarul își ridică noua locație la Paradisul Verde, pe malul lacului. Țânțăreanu a recunoscut că nu a rezistat fără petreceri în timpul pandemiei, chiar dacă au fost cu un număr relativ mic de oameni.

Cristian Țânțăreanu, un nou proiect în Corbeanca. Cu ce se ocupă milionarul

În cadrul emisiunii găzduite de Cristi Brancu, Cristian Țânțăreanu a vorbit despre noul lui proiect din Corbeanca. Milionarul își deschide o locație exclusivistă dedicată evenimentelor.

ADVERTISEMENT

Acesta are deja indieni care lucrează pentru el și intenționează să angajeze oameni și din alte țări, după cum a dezvăluit la Prima TV.

Afaceristul a glumit și a spus că este dispus să facă orice dacă autoritățile vor interzice din nou petrecerile.

ADVERTISEMENT

„Fac un complex cu mai multe saloane: SARS COV, Pandemia și Eternitatea. Dacă nu ne mai lasă ăștia să facem evenimente, sala mare pot să o fac frigorifer, încap 4000 de oameni suprapuși. Găsim soluții. Și angajez vietnameze și thailandeze”, a povestit Cristian Țânțăreanu la „Exclusiv VIP”.

Cristian Țânțăreanu la Prima TV
Cristian Țânțăreanu a vorbit despre noul proiect. Sursa foto: Prima TV

Țânțăreanu a recunoscut că a mai avut petreceri cu un număr redus de invitați, însă a încercat să nu se apropie foarte mult de ceilalți. Chiar dacă nu a purtat mască, afaceristul a făcut tot posibilul să evite de infectarea cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Am făcut chef mai pe singurel, dar nu depășeam 50-100 de persoane și nu ne pupam pe gură. Eram cu frica lui Dumnezeu. Eu mască nu am purtat, dar m-am ferit.

În casă nu a intrat nimeni și în șantier vorbeam de la 2-3 metri. Si totuși prevenția e necesară și esențială”, a continuat acesta.

ADVERTISEMENT

În final, Țânțăreanu a vorbit despre vacanțele petrecute în străinătate. Întors de curând din Egipt, milionarul este nerăbdător să înceapă petrecerile.

„Am  fost în Tenerife și Grecia și am stat 20 de zile în Egipt. Am reușit să fac câteva vacanțe iar acum aștept să înceapă petrecerile”, a adăugat afaceristul.

ADVERTISEMENT

Cristian Țânțăreanu are tot ce își dorește, însă a trecut prin clipe de coșmar de-a lungul vieții. În trecut, milionarul a suferit de cancer la colon, însă a reușit să se vindece cu ajutorul tratamentelor în străinătate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri