Alegeri 2024

Cristian Terheș cere Parlamentului European protejarea copiilor de ideologia de gen. Eurodeputatul critică PSD, PNL și USR

Cristian Terheș: „Primele victime ale propagandei ideologiei de gen vor fi copiii”. Europarlamentarul atacă PSD, PNL și USR
01.06.2024 | 22:38
Cristian Terhes cere Parlamentului European protejarea copiilor de ideologia de gen Eurodeputatul critica PSD PNL si USR
Cristian Terheș, despre ideologia de gen. Sursa Foto: Facebook, Cristian Terheș
ADVERTISEMENT

Cristian Terheș, președintele Partidului Național Conservator Român (PNCR), și care candidează, aliat cu AUR, pentru un nou mandat de europarlamentar, pledează pentru o mai bună protecție a copiilor în Parlamentul European, împotriva prădătorilor sexuali și a ideologiei de gen.

Terheș: „Copiii, primele victime ale propagandei ideologiei de gen”

Cristian Terheș, președintele Partidului Național Conservator Român, care candidează pentru un nou mandat de europarlamentar, consideră că Parlamentul European trebuie să ia măsuri sporite pentru a proteja minorii de prădătorii sexuali și de „propaganda” ideologiei de gen, se arată într-un comunicat al Partidului Național Conservator Român-Alianța AUR.

ADVERTISEMENT

Cristian Terheș spune că, la vârsta lor fragedă, copiii nu au conștiința sexualității, nu pot înțelege ce înseamnă a fi homosexual sau transsexual. Europarlamentarul arată că, potrivit lui, copiii sunt primele „victime” ale ideologii de gen și ale apărării minorităților sexuale, un „curent” care deja vine din Vest înspre România.

 „Este imperativ să apărăm din Parlamentul European copiii de a fi expuși și corupți dorințelor unor perverși sexuali! Atrăgeam atenția în 2018, atunci când românii nu au ieșit la vot pentru a susține referendumul pentru familie, că primele victime ale propagandei ideologiei de gen, sub pretextul apărării ‘drepturilor LGBTQIVXYZHREKL+’, vor fi copiii.

ADVERTISEMENT

Deja acest lucru se întâmplă în Vest, iar curentul vine rapid spre România. (…) Vedeți o reclamă a unuia care prezintă o carte pentru copii, în care se face vorbire despre cum un bărbat transgender a născut. La o asemenea vârstă fragedă copiii nu au dezvoltat aparatul critic pentru a discerne cu privire la afirmații de genul: bărbații pot să nască, un bărbat ce se declară femeie e femeie etc.

O femeie ce e gravidă și naște poate să se considere mașină, dar numai într-o societate bolnavă oamenii s-ar apuca să spună că o mașină a rămas însărcinată și a născut’’,  a declarat Cristian Terheș.

ADVERTISEMENT

Atac la PSD, PNL și USR

Cristian Terheș s-a arătat indignat de faptul că, la 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, pe internet a fost, spune el, un adevărat „asalt” al mesajelor care susțin ideologia de gen, arată PNCR, subliniind că Terheș este de părere că „cei care votează PSD, PNL și USR nu fac decât să expună copiii la ‘ apucăturile unor perverși sexuali’”.

,,Internetul e asaltat începând de azi, 1 iunie, cu mesaje pro-ideologie de gen, pentru ca luna iunie a fost declarată de Obama în 2009 ‘pride month’. Deci nu mai vorbim despre copii în iunie, ci despre perverși și perversiuni sexuale la care sunt expuși copiii.

ADVERTISEMENT

PSD, PNL și USR constant au susținut în Parlamentul European reglementări ce să impună ideologia de gen copiilor în școli. Orice vot pentru PSD, PNL și USR e un vot pentru a expune copiii la apucăturile unor perverși sexuali.

Pentru protejarea copiilor și revenirea la educația clasică, votați candidații Alianței AUR la alegerile europarlamentare! Dacă credeţi că ceea ce spun sunt exagerări, urmăriţi aceste dezbateri din Parlamentul European”, se arată în mesajul PNCR-Alianța AUR.

Material susținut de Partidul Național Conservator Român – Alianța AUR CMF 41240006

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”