Simona Halep

Cristian Tudor Popescu a dat verdictul după înfrângerea Simonei Halep la Roland Garros 2019: “A fost o problemă de psihic”

06.06.2019 | 15:53
Cristian Tudor Popescu a dat verdictul dupa infrangerea Simonei Halep la Roland Garros 2019 A fost o problema de psihic

Cristian Tudor Popescu a dat verdictul după înfrângerea Simonei Halep la Roland Garros 2019. Românca a fost eliminată în sferturile de finală de Amanda Anisimova, scor 2-6, 4-6, cu toate că era mare favorită să obţină calificarea în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Paris.

Cristian Tudor Popescu a dat verdictul după înfrângerea Simonei la Roland Garros 2019: “Trebuia să avanseze în teren, să urce la fileu”

După finalul meciului Simona Halep – Amanda Anisimova 2-6, 4-6, Cristian Tudor Popescu a analizat meciul româncei şi a descoperit greşelile pe care le-a făcut în sferturile de finală. În plus, cunoscutul jurnalist a susţinut că americanca îi aduce aminte de Martins Hingis.

“Anisimova posedă un joc impecabil, atât pe rever, cât și pe forehand. Știu să vină la fileu, să pună o scurtă, o contrascurtă. Acestea sunt jucătoarele din noul val. Simona are 27 de ani. Ea a reușit performanțe extraordinare cu un anume fel de joc, de pe fundul terenului, cu o deplasare excelentă. E foarte greu să asimileze niște arme, fără de care nu o văd făcând față acestor noi jucătoare. Ea trebuie să avanseze în teren, să urce la fileu. E greu să modifice. Această jucătoare îmi amintește de Martina Hingis. Nu este exclus să câștige Anisimova turneul. E o jucătoare bine construită”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

“Se vede absenţa lui Darren Cahill”

Simona Halep este antrenată în prezent de Daniel Dobre, însă Cristian Tudor Popescu a precizat că în jocul româncei se vede absenţa lui Darren Cahill. De asemenea, cunoscutul jurnalist a descoperit şi o mare problemă pe care jucătoarea de tenis de 27 de ani o are.

“Halep a fost depășită tehnic, nu a deschis jocul. Aici se vede absența lui Darren Cahill. A fost o problemă de psihic. Nu a mai avut temperamentul unei luptătoare. A fost mult mai moale psihic”, a precizat CTP.