Sporturi

Cristian Tudor Popescu, acuze dure la adresa Serenei Williams! “I-a aruncat stadionul în cap copilei Naomi!”

Autor: Alexandru Năstase | 09.09.2018 | 15:02
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu a trecut uşor peste gesturile Serenei Williams făcute după finala US Open şi a acuzat-o dur pe aceasta.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu a trecut uşor peste gesturile Serenei Williams făcute după finala US Open şi a acuzat-o dur pe aceasta. Astfel, într-un articol dedicat finalei de la Flushing Medows, ziaristul a scos în evidență tertipurile la care a apelat fostul număr 1 WTA pentru a scăpa din “corzile” în care adversara o trimitea în mod constant.

“Naomi Osaka (20 de ani) a jucat un tenis amețitor în prima ei finală de Grand Slam. Nu știu când am văzut-o ultima dată pe Serena Williams depășită atât de evident și sistematic în forță a loviturilor, viteză de deplasare și unghiuri. Nu-mi amintesc când o adversară i-a fost atât de clar superioară în utilizarea armei ei principale: serviciul”, a scris Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu, acuze dure la adresa Serenei Williams!

Și acuzele ziaristului au continuat. Cristian Tudor Popescu a scos în evidență și lipsa de fair play a Serenei.Frustrată și nervoasă pentru că nu avea ce să-i facă japonezei, americanca i-a aruncat stadionul în cap. Răcnetele ei înlăcrimate la adresa arbitrului Carlos Ramos, pe care l-a calificat drept „mincinos” și „hoț”, susținute de huiduielile publicului, au creat o presiune psihologică uriașă asupra cu nimic vinovatei Naomi Osaka”, a mai scris Cristian Tudor Popescu, pe site-ul republica.ro.

Pe final, CTP a observat schimbarea de atitudine a Serenei, dar consideră că totul a fost făcut pentru a acoperi adevărul. “Serena și-a mai reparat imaginea îmbrățișând-o pe timida și respectuoasa Osaka și spunând ce a văzut o lume întreagă: că japoneza a fost mai bună. Totuși, această finală US Open lasă o amintire destul de amară: cea mai mare jucătoare de tenis a tuturor timpurilor a demonstrat că știe cel mai bine să câștige, dar mai are mult de învățat la dificilul capitol a ști să pierzi…”, a scris, în încheierea articolului, Cristian Tudor Popescu.

CTP a taxat-o fără milă pe Serena Williams!

Serena Williams şi-a pierdut cumpătul în timpul partidei cu Naomi Osaka, finala US Open 2018! Americanca a făcut un scandal uriaş în timpul partidei, după un conflict cu arbitrul spaniol Carlos Ramos. Totul a început după ce Serena Williams a primit un avertisment din partea ibericului pentru “coaching”. Asta după ce Patrick Muratoglu a făcut un semn către eleva sa să urce mai mult la fileu.

Serena Williams a fost extrem de furioasă de decizia arbitrului şi s-a dus imediat pentru a-i cere socoteală arbitrului. “Nu este adevărat că am primit indicaţii de la antrenor. Eu nu am trişat niciodată! Prefer să pierd decât să trişez”, a urlat Serena la Carlos Ramos. Ibericul nu a făcut nici un pas înapoi, deşi Serena chiar a chemat supervizorul turneului pentru a cere rectificarea deciziei.

A avut o discuţie lungă şi cu acesta, după ce i-a spus lui Ramos că nu va mai arbitra nici un meci al ei. “Mulţi bărbaţi fac asta şi mult mai rău şi nu păţesc nimic. Doar pentru că sunt femeie se întâmplă asta! Nu e corect! Nu e corect! Ştiu că nu mai poţi întoarce, dar recunoaşte!”, i-a spus Serena supervizorului.

La final, după ce Naomi Osaka a câştigat setul doi cu 6-4, Serena şi-a îmbrăţişat minute în şir adversara, dar a refuzat să dea mâna şi cu arbitrul spaniol, căruia i-a transmis: “Îmi datorezi scuze”

26 este poziţia pe care o ocupă Serena Williams în clasamentul WTA

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!