News

Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa premierului! „Viorica Dăncilă este ca Ceaușescu venit după Dej”

01.07.2019 | 16:01
Cristian Tudor Popescu atac dur la adresa premierului Viorica Dancila este ca Ceausescu venit dupa Dej

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa premierului! Viorica Dăncilă a fost taxată serios de CTP care nu a ezitat și i-a creionat profilul într-un editorial. Acesta a scris că șefa Executivului este precum Ceaușescu, cel care i-a urmat lui Gheorghe Gheorghiu Dej. Pentru Tudor Popescu lucrurile sunt cât se poate de clare. PSD nu s-a schimbat deloc, după ce Liviu Dragnea a ajuns la închisoare, iar alegerea Vioricăi Dăncilă în funcția de președinte îi întărește această impresie.

Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa premierului!

”Bolșevic înseamnă majoritar. Partidul Bolșevic exclude din start, prin chiar numele său, ideea că ar putea fi și minoritar, în opoziție. A fost conceput să fie mereu la putere, putere dictatorială, indiferent de aparențele democratice. PSD este un partid bolșevic. Când dispare un dictator de partid și de stat, după ce a îmbolnăvit și contorsionat societatea până la grotescul crud, echipa lui nu demisionează niciodată de la guvernare, cum ar fi corect și de bun-simț.

Cu excepția lui Lenin Întemeietorul, toți liderii bolșevici căzuți au devenit în timp record nomina odiosa, în vreme ce tovarășii lor se dădeau cu fond de ten, mimând schimbarea la față: ieri Întunericul, azi Lumina! Dar Enel suntem tot noi! Dăncilă după Dragnea este Hrusciov după Stalin. Sau Ceaușescu după Dej. Sau Iliescu după Ceaușescu.

Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa premierului! Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă este acuzată în termeni duri de Cristian Tudor Popescu. Sursa foto – facebook

CTP, rânduri grele despre premier

Înlăuntrul său însă, Partidul Bolșevic nu se schimbă o iotă. Țelul său rămâne același: puterea cu orice preț, puterea pentru putere, puterea totală. E dispus să aștepte cu răbdare, chiar și decenii, până se ivește din nou prilejul s-o înșface. Între Stalin I și Stalin al II-lea, cunoscut și sub numele de Putin, au trecut nu mai puțin de 47 de ani.

Între Ceaușescu I și Ceaușescu al II-lea Dragnea, 27 de ani. Nu se știe câte dăncile vor trece până să scoată capul al III-lea.”, a scris Cristian Tudor Popescu pentru Republica.