News

Cristian Tudor Popescu, atac fără precedent la adresa liderilor Bisericii: „Freddy Mercury ăla de la Constanța, Teodosie Linguriță”

22.05.2020 | 21:09
Cristian Tudor Popescu atac fara precedent la adresa liderilor Bisericii Freddy Mercury ala de la Constanta Teodosie Lingurita
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu îi consideră oameni ai peșterii pe acei români care refuză să li se ia temperatura în supermarket.

Cristian Tudor Popescu, atac fără precedent la adresa liderilor Bisericii

De asemenea, CTP nu s-a abținut din a-i ataca pe liderii spirituali ai Bisericii din Republica Moldova, dar și pe Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

ADVERTISEMENT

Eu mi-am luat temperatura, am 36.4. Tot zice lumea că-ți scoate CNP-u. Au și creier reptilian unii oameni, spun că termometrul îți fură sufletul. Băștinașii din Amazon erau convinși că fotografia le fură sufletul. Bunul sălbatic era om cinstit, vedea ceva nu înțelegea, dădea cu ghioaga, mentalitate de oamenii peșterii”, a explicat CTP la Digi 24.

Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove a trimis o „scrisoare deschisă întru susținerea Adresării Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove privind legalitatea unei eventuale vaccinări obligatorii ca efect al virusului SARS-COVID-19”, prin care a cerut Guvernului de la Chișinău să interzică o astfel de vaccinare care ar subjuga populația moldoveană. Cel mai probabil Antihristului. CTP nu s-a abținut și a râs de preoți, fiind de asemenea acid la adresa Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

ADVERTISEMENT

Biserica Moldovei, ridiculizată de CTP pentru scrisoarea trimisă Guvernului de la Chișinău

Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, a fost ridiculizat de Cristian Tudor Popescu.

Să vă citesc o scrisoare interesantă. Sinodul condus de Vladimir a trimis 2 scrisori autorităților. Biserica s-a băgat cu bocancii peste executivul țării! Freddy Mercury ăla de la Constanța, Teodosie Linguriță, la oamenii ăștia se merge ca la Dumnezeu, dau povețe, salvează suflete. Ce spun ei, sistemul antihristic mondialist. Cine sunt ăștia? Vreau să introducă în corpurile oamenilor microcipuri pe care să-i poată controla prin 5G.

ADVERTISEMENT

Vaccinul introduce microcipuri. Unde se face vaccin, în cap? Poate prin ureche. Sau să se facă prin trepanație, se deschide capul și se face direct în scoarță. O ia prin corp microcipu, prin sânge, care pleacă din SUA și intră pe geamul unui taliban din Afganistan. Unde se duce? La creier. Mă va determina acest microcip să mă ridic să vă strâng de gât”, a punctat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu nu crede că omenirea își permite, din punct de vedere tehnologic, să introducă cipuri în oameni, în condițiile în care creierul uman rămâne o mare necunoscută pentru oamenii de știință.

ADVERTISEMENT

„Cunoașterea hard a creierului nu permite nici măcar paraliticului să se ridice să umble. Neșu a avut toate mijloacele neurochirurgiei din lume, nu poate să-l facă pe el și pe atâția să se ridice din scaunul cu rotile. Să umble, atât.

Cea mai simplă operațiune, să te ridici să mergi, nu poate, dar ar trebui să credem că se poate coordona, că există o hartă a creierului astfel încât să poți să înfigi acolo microcipuri ca să-l faci să strige trăiască Putin, trăiască Trump, trăiască 5G. Oamenii de știință nu știu ce-i aia conștiință. Nu putem să vindecăm oamenii bolnavi psihic, nu deținem harta corespondențelor, dar putem să băgăm microcipuri în venă și ele să se ducă la creier și să facă asta”, a concluzionat gazetarul.

ADVERTISEMENT