Sporturi

Cristian Tudor Popescu, comentariu acid după descalificarea lui Novak Djokovic: ”Prostia este infinită”

07.09.2020 | 18:51
Cristian Tudor Popescu comentariu acid dupa descalificarea lui Novak Djokovic Prostia este infinita
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut un comentariu acid după descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open.

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open la scorul de 5-6 în primul set al optimii de finală cu Pablo Carreno Busta. Sârbul a fost eliminat pentru că a lovit o arbitră de linie cu mingea.

ADVERTISEMENT

Numărul 1 ATP, Novak Djokovic, a aflat amenda imensă pe care o va avea de plătit după gestul necugetat care a dus la descalificarea sa de la US Open.

Descalificarea lui Novak Djokovic, comentată în stil propriu de Cristian Tudor Popescu

”Decizia descalificării lui Nole a fost corectă, dreaptă. Altceva este întristător, depresant chiar… E înfiorător câţi imbecili există pe această planetă. Nu au logică, nu au bun simţ, nu au simţul dreptăţii, al corectitudinii, al respectării regulii”, a fost comentariul lui Cristian Tudor Popescu după descalificarea lui Novak Djokovic.

ADVERTISEMENT

”Nu e în chestie, cum ar zice Maiorescu, dacă a stat în intenţia lui Djokovic să o lovrească pe doamna arbitru. Bineînţeles că nu a fost intenţia lui, sunt convins şi eu de acest lucru, dar nu contează. E vorba de norme, de reguli, de lege şi trebuie respectate”, a spus jurnalistul pentru prosport.ro.

”Djokovic ar trebui să le cunoască, pentru că sunt scrise în regulament! Nu intră în discuţie intenţionalitatea… Dacă loveşti un arbitru cu mingea în momentul în care jocul e întrerupt, descalificarea este clară. Spun asta pentru că am văzut şi acest tip de argumentaţie”, a continuat CTP.

ADVERTISEMENT

”Prostia este infinită! Ferească Dumnezeu! Atunci, arbitrul e pregătit să se ferească. Doamna era relaxată, pentru că partida era întreruptă. Nole se manifesta, în afara jocului, îşi manifesta frustrarea”, a afirmat ziaristul.

”Singura întrebare este aceasta: de ce a făcut un profesionist ca Djokovic o asemenea mişcare? Răspunsul meu este următorul: jucând aceste meciuri pe stadioane pustii, cu mai puţin personal pe teren, se creează un sentiment de însingurare”, a precizat CTP.

ADVERTISEMENT

”Nici Djokovic nu a fost obişnuit cu astfel de hăuri. Arena aceea are 15 mii de locuri… Îţi mişcă reperele spaţiale. A fost o deformare spaţială. Atitudinea lui ulterioară a fost impecabilă, nu a urlat, nu a dat cu racheta de pământ. Şi-a prezentat scuzele, şi-a însuşit vina, ca un mare campion ce este”, a încheiat jurnalistul.

ADVERTISEMENT