News

Cristian Tudor Popescu, după ce Ilie Năstase a amenințat că pleacă din țară: ”Un serviciu uriaș făcut României”

Cristian Tudor Popescu a reacționat după ce Ilie Năstase a fost prins băut la volan și a spus că pleacă din țară. Ce spune CTP despre amenințarea fostului tenismen.
19.11.2022 | 09:30
Cristian Tudor Popescu dupa ce Ilie Nastase a amenintat ca pleaca din tara Un serviciu urias facut Romaniei
Cristian Tudor Popescu, reacție după ce Ilie Năstase a amenințat că pleacă din țară. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Legenda tenisului românesc, Ilie Năstase (76 de ani), are din nou probleme cu legea. Acesta a fost prins băut la volan și a rămas fără permis de conducere.

CTP, acid după ce Ilie Năstase a fost prins băut la volan și a amenințat că pleacă din țară

În urma acestui episod, primul număr 1 din istoria ATP a amenințat că va pleca din România: ”Nu mai vreau să stau în țara asta”, a spus ”Nasty”.

ADVERTISEMENT

”M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nici o bere. Și mi-au dat o amendă. Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta. Mulțumesc frumos”, a afirmat Ilie Năstase pentru Libertatea.

Cristian Tudor Popescu a comentat această amenințare a fostului mare jucător de tenis.

Într-o postare pe Facebook, cunoscutul jurnalist a precizat că Ilie Năstase ”ar face un serviciu uriaș României” dacă ar pleca din țară.

ADVERTISEMENT

CTP, despre amenințarea lui Năstase: ”Un serviciu uriaș făcut României”

În urma incidentului din noaptea de joi spre vineri, Năstase a mai avut o ieșire care nu-i face cinste, jignind o jurnalistă de la Digi24. Cristian Tudor Popescu l-a taxat dur și pentru acest lucru.

”I-am promis lui Ilie Năstase că n-o să scriu nimic dacă se va întâmpla să sară fileul negru înaintea mea. În clipa de față însă, d-sa e sănătos și voios. Prin urmare:

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase acuză România că l-a turnat, deși el decât a băut… Și s-a suit la volan. Că așa l-a luat, din nou, Poliția.

La întrebările cât se poate de civilizate ale unei jurnaliste, militarul Armatei Române răspunde: ‘Care român nu bea o bere, două, și pe urmă se urcă la volan? Toți prietenii mei fac așa…’. Adică, gen. Năstase îi califică pe toți românii drept un popor de infractori și, ca supliment, își toarnă prietenii în direct.

ADVERTISEMENT

Când jurnalista îl întreabă, logic, dacă afirmă că toți prietenii săi conduc sub influența alcoolului, Ilie Năstase reacționează făcând-o ‘proastă’ și ‘idioată’. Și anunță, denunță, amenință că se cară din țară.

În caz că s-ar ține de cuvânt, mă întreb dacă beneficiile de imagine aduse României de campionul Ilie Năstase n-ar fi depășite de serviciul uriaș pe care l-ar face zisei Românii nemaionorând-o cu prezența”, a postat pe pagina sa de socializare CTP.

ADVERTISEMENT