ADVERTISEMENT
Simona Halep

Cristian Tudor Popescu explică victoria clară a Simonei Halep cu Amanda Anisimova: ”Are cea mai bună stare psihică din cariera ei”

Autor: Traian Terzian | 02.10.2020 | 16:09
Cristian Tudor Popescu explică victoria clară a Simonei Halep cu Amanda Anisimova: ”Are cea mai bună stare psihică din cariera ei”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a explicat victoria clară a Simonei Halep în meciul cu Amanda Anisimova din turul 3 de la Roland Garros. Sursă foto: Twitter

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a explicat victoria clară a Simonei Halep în meciul cu Amanda Anisimova din turul 3 de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial i-a predat o adevărată lecție de tenis puștoaicei de 19 ani, pe care a învins-o cu un sec 6-0, 6-1, după doar 55 de minute.

Pentru Halep a fost momentul revanșei, după ce americanca a eliminat-o surprinzător anul trecut în sferturile de finală ale Franch Open, într-un moment în care toate marile favorite părăsoseră competiția.

ADVERTISEMENT

Simona Halep l-a impresionat pe Cristian Tudor Popescu la meciul cu Amanda Anisimova

”Anisimova a arătat câteva sclipiri în final de meci, dar să țipi frustrată că nu te duci și nu te miști, că nu vrei să te murdărești de zgură, e uluitor. O asemenea atitudine nu am văzut de multă vreme la o jucătoare de asemenea nivel”, a declarat Cristian Tudor Popescu după victoria Simonei Halep în fața Amandei Anisimova.

”Simona și-a făcut jocul perfect. A fost un moment prin ghem-ul doi în primul set când și-a făcut greu serviciul și s-a tot uitat la Darren Cahill. Apoi, Simona a servit foarte bine. L-a băgat, iar cu al doilea și-a asumat riscuri calculate”, a spus jurnalistul la emisiunea Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

”Era mai important să servească lung și cu efect pentru a nu-i permite Anisimovei să dea torpilele sale. Simona e în formă maximă din punct de vedere mental și nu de aici, ci de la Praga și Roma”, a continuat CTP.

”Are cea mai bună stare psihică din cariera ei și nu o dezechilibrează nicio situație. Ultimul punct făcut de Simona a fost făcut cu o recuperare la limita accidentări pentru a ajunge o minge joasă în cross.

ADVERTISEMENT

Gândiți-vă că la scorul ăsta o jucătoare bună nu mai alerga, nu risca nimic. Simona s-a dus și după acea minge și a închis meciul acolo. Asta arată în ce stare compactă este Simona. Și mai este și modul în care a venit la fileu. A făcut voleuri imparabile”, a conchis ziaristul.

Pentru calificarea în optimile de finală la Roland Garros, Simona Halep a încasat un cec în valoare de 189.000 de euro. În plus, românca a primit 240 de puncte WTA.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!