News

Cristian Tudor Popescu, ieșire necontrolată la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu! „Acest porc mistreț”

20.09.2019 | 15:11
Cristian Tudor Popescu a fost deranjat de declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu. Sursa foto - facebook

Cristian Tudor Popescu a avut o ieșire necontrolată la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu! astfel, după ce în trecut a numit-o maimuță pe Viorica Dăncilă, acum jurnalistul a recidivat.”Porc mistreț solemn al politicii românești”, așa l-a numit gazetarul pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în direct la Digi 24. CTP s-a arătat revoltat de modul în care liderul ALDE a criticat alegerea Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror european.

Cristian Tudor Popescu, ieșire necontrolată la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu!

 „L-am auzit pe acest porc mistreț solemn al politicii românești, (avertizat de moderator asupra limbajului dur)  aproape că v-aș spune că plătesc eu amenda pentru că am înghițit destul, am auzit o frază colosală în această seară, aș descri-o ca fraza anului, sună așa: eu vin s-o cer de nevastă pe o fată de la tatăl ei. Și tatăl ei îmi spune, mă, băiatule, n-ar fi bine.

Pentru că umblă vorba prin târg că e cam hoață, că e cam curvă, nu te sfătuiesc, la care eu i-as spune, mai meștere, eu când am venit la matale crezi că nu m-am interesat cum e fata matale? Adică ce-și imaginează, domnul în cauză, că cei de la UE nu știu de-a fir a păr cum e cu dosarele alea pe care i le-a inventat Secția Specială, sulurile alea de hârtie igienică, ce au fost inventate.

Cristian Tudor Popescu, ieșire necontrolată la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu! CTP
Cristian Tudor Popescu l-a numit pe Călin Popescu Tăriceanu porc mistrț. Sursa foto – facebook

„Acest porc mistreț”

Celelalte cauze care au fost infirmate, hotărârile rușinoase ale Curții Constituționale care vor rămâne pentru istorie, modul ticălos în care a fost dată afară, credeți că nu știu toate astea? Ba da, știu foarte bine, indiferent de faptul că amenință domnul, ‘să nu ziceți că nu v-am spus, eu cunoscutul, popularul, motocicleanul, răzgândeanul, eu din România vă spun!’

Oamenii ăia știu pe cine au ales și nu imaginea României ar fi afectată, pentru că Laura Codruța Koveși nu s-a dus acolo trimisă de România, cum nici Simona Halep nu se duce la Wimbeldon trimisă de România. S-a dus în nume propriu! Credeți că Uniunea Europeană nu verifică? Verifică, uite ca în cazul Rovanei Plumb, uite că verifică”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri